Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A férfiak miért találják...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak miért találják izgatónak ha egy lánynak/nőnek ki van rajzolva/festve a szája?

Figyelt kérdés
22/L
tegnapelőtt 19:58
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Engem pont nem ez érdekel egy nőn
tegnapelőtt 19:59
 2/9 anonim ***** válasza:
84%
Nem tudom, de ez nálam attól is függ, milyen színű,árnyalatú.
tegnapelőtt 19:59
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de nekem ez tetszik nagyon a nőn.
tegnapelőtt 20:00
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Amiért a nők a borostàt...
tegnapelőtt 20:01
 5/9 anonim ***** válasza:
66%
Szívesen válaszolnék, de ez a kérdés egy állítást is tartalmaz, ami már önmagában sem igaz. Legalábbis én nem tartom vonzónak a sminket
tegnapelőtt 20:36
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Imádom a sminket a nőkön. Izgató és kész. Hogy mitől, azt nem tudom.
tegnapelőtt 20:43
 7/9 anonim ***** válasza:
60%
Célkör a farkamnak, de a csajok pont erre is akarnak utalni ezzel. Stilizált vagina, ahogy a vörös rúzs üzenete is pont ez.
tegnapelőtt 20:46
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik, főleg a piros rúzs. Beindít nagyon. Hogy miért azt nemtudom, bár állítólag evolúciós okai is vannak.
tegnapelőtt 22:08
 9/9 mikeXxX ***** válasza:
Kezdjük ott a legtöbb ember itt csak képen látott nőt nekik minden megfelelő a másik része hogy a legtöbb férfi észre sem veszi a nőn a sminket ha nem túlzó az és harmadrészt vannak nők akiknek kell a smink mert pl csúnya cserepes a szája vagy semmilyen és az teszi széppé vagy csak simán csinál egy szexis szájat amiért szerintem senki sem fog tiltakozni. 45f
tegnap 06:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!