Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez egyes pasiknál? 32N
Figyelt kérdés
Arc hatalmas a duma szintén, az ágyban viszont nem annyira tud teljesíteni. Indok az ezer, hogy jaj és juj most pont egy fontos projekten dolgozik, fáradt stb...Mire a nagy arc, ha meg ott a nő előtte akkor leblokkol a pasi és kudarcot vall?nov. 12. 14:25
1/16 anonim válasza:
Mert tudja jól hogy ha nincs nagy arc akkor nem jut el oda hogy megkapja azt a pár perc élvezetet...
2/16 anonim válasza:
Akár pasi akár nő aki hatalmas arccal mondja, hogy ő nagyon jó az ágyban az pont az ellenkezője. Egy önbizalommal teli ember sosem dicsekszik, ennyi. Így tessék már az elején a beszélgetésnél előre szelektálni. Hibahatár nulla.
3/16 Mélybenyomás válasza:
Általában aki nagyot mond az túlzásokba esik, persze azért a nagy duma, mert ez bejön a nőknek elérik azt hogy ágyba kerüljenek egy nővel , csak azt én sem értem minek a nagy duma, ha tehetség meg nincs ..
4/16 anonim válasza:
Nekem nincs nagy arcom, és én is leblokkolok néha, nem vagyok gép. Randizunk? :)
5/16 anonim válasza:
Ördögi kör, a nagy dumára csúszik le a bugyi, aztán meg jön az elégedetlenkedés itt pl, de nagy duma nélkül nem csúszik bugyi :D
6/16 anonim válasza:
Kicsi szívem, amikor a TVreklám alapján vettél bármit, nem ugyanezt tapasztaltad?
A jelenséget úgy hívják MARKETING.
Amúgy csajok is produkálják. hogy ők majd szétszednek. aztán fekszik mint a tengeri csillag.
7/16 Fragments of Fantasy válasza:
Mert azt hiszik, hogy ettől lesznek sikeresek egy nőnél, hogyha előadják azt, hogy mekkora kaszanovák ahelyett, hogy őszinték lennének. Ami valljuk be, néha még be is jön, ha benned is megfogalmazódott ez.
8/16 anonim válasza:
A nagy arc arra jó, hogy az egyszerűbb csajokat ágyba lehet vele vinni.
Mint a reklám, meg a színes csomagolás. Eladja a terméket, még ha gagyi is.
9/16 anonim válasza:
bocsánat angyalom de te miből gondolod hogy annyira jó vagy?
10/16 anonim válasza:
Szerintem csak kifogod őket. Tőlünk még soha senki nem ment el elégedetlenül😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!