Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hetero srácok, kíváncsi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hetero srácok, kíváncsi heterok engednétek, hogy meleg vagy bi pasik leszopjanak??

Figyelt kérdés
Engem mindig vonzott ez a dolog, volt, hogy kő hetero barátomat sikerült leszopni többször is (azóta is van csaja). Érdekelne, hogy ki hogy áll a témához, akár itt, akár privát üzenetben is jöhetnek élmények, tapasztalatok stb.

nov. 12. 09:16
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
52%
Én hagynám. Érdekes élmény lehet. Egyszer tuti kipróbálom.
nov. 12. 11:16
 12/18 anonim ***** válasza:
19%
Nem, ezért vagyok hetero. ha engedi akkor minimum kétéltű, de inkább meleg, aki próbálja tagadni hogy meleg.
nov. 12. 11:45
 13/18 anonim ***** válasza:
52%
Én nem mennék bele, nem lenne gusztusom. Ez van.
nov. 12. 12:20
 14/18 anonim ***** válasza:
33%

kíváncsi hetero = olyan biszex aki még saját magának sem meri bevallani a biszexualitását. Hetero = semmire sem vágyik a saját nemével.

Asszem' ez választ ad a kérdésedre.

nov. 12. 13:27
 15/18 anonim ***** válasza:
68%

Engedtem és nem bántam meg 🤷‍♂️ érdekes élmény volt, jó nagyot élveztem.

Hogy melegnek érzem-e magam ez miatt? Nem! Kíváncsi voltam, egyszer élünk.

nov. 12. 14:40
 16/18 anonim ***** válasza:
25%
Basszus egyszer élünk de sosem vágytam rá, hogy egy másik nő kinyaljon. Azt meghagyom a pasiknak.
nov. 12. 14:46
 17/18 anonim ***** válasza:
63%

Én is egy párnál lehet kipróbálnám hogy felváltva szopatnám öket,de mást férfival biztos nem tudnék elképzelni,föleg nem kettesben.

De érdekes,mert nöies kinézetű szilikon cicis transzit meg szivesen megdugnék.

Ettöl független akkor se érzem magam homokosnak,gondoljon aki amit akar

nov. 13. 12:47
 18/18 anonim ***** válasza:
Ha szimpatikus lenne ,simán engedném!
nov. 14. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!