Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Más legjobb haverok is szoktak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más legjobb haverok is szoktak ilyesmit csinalni vagy ez csak a mi hülyesegünk? Ez mennyire perverz?

Figyelt kérdés

Haveromnak meg nekem egy ideje mar nincs baratnönk.

Viszont nagyon kivanjuk a szexet es sokat maszturbalunk.

Eleg jo a viszonyunk igy mindenröl is tudunk beszelgetni köztük erröl is.

Az utobbi idöbe nagyon rakaptunk arra hogy felmegyünk anonim oldalra ahol beszelgetünk egymassal mintha lanyok lennenk es izgatjuk egymast amig el nem elvezünk.

Ez mennyire megszokott haveroknal? Nagyon beteg?

Lanyok ti ezt elitelnetek?

nov. 11. 17:20
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Akkor már miért nem dugtok ?
nov. 11. 17:22
 2/20 A kérdező kommentje:
Heterok vagyunk
nov. 11. 17:24
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem hetero kategória.
nov. 11. 17:24
 4/20 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem már gondolkoztok azon hogy feladjátok a heteroságot.
nov. 11. 17:25
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Ez de beteg :) Csináljatok valamit egymással élőben ha már ennyire jóba vagytok. Szerintem ezt ne említsd egy lánynak sem mert sírva fog röhögni.
nov. 11. 17:25
 6/20 A kérdező kommentje:
de mindkettönk lanyra gondol közben , nem vagyunk homok
nov. 11. 17:27
 7/20 A kérdező kommentje:
miert beteg?
 8/20 anonim válasza:
100%
Nem csináltam ilyet.
 9/20 anonim ***** válasza:

Hogy mennyire beteg, normális-e attól függ kit kérdezel... Ha a homofóbokat akkor azoknak nem normális. Ha a melegeket/biszexeket akkor normális, mert közéjük tartoztok.

Bro' ti csak hiszitek magatokról hogy heterók vagytok, de k.rvára nem vagytok azok 😁

nov. 11. 17:37
 10/20 A kérdező kommentje:

de miert? nem egymast kepzeljük el.

es megbeszeltük hogy ez igy mindkettönknek jobb, meg csak addig amig nincs baratnöje egyikünknek sem.

nov. 11. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!