Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyek a legjobb maszti technikák pasiknak?
Figyelt kérdés
Próbáltam már majdnem mindent, de nagyon egyik se jött be.nov. 7. 20:59
1/11 anonim válasza:
Akkor miért csinálod? Ha amúgy nem esik jól?
2/11 anonim válasza:
Nekem van egy olcsó masszázspisztolyam, azzal izgatom a makkom alját. Nagyon gyorsan jön a spricc.
3/11 anonim válasza:
Próbálgasd ami nekem jó, neked az nem biztos hogy jó.
4/11 anonim válasza:
Legjobb szerintem kis sikositó vagy testápoló a kézre, és fordított tenyérrel a makkal játszani. De van még egy pár jó :D
5/11 anonim válasza:
Síkosító az alap +análplug. Akkorákat spriccelek mint az állat. Legtöbbször még utána sok idővel is instabil a lábam xD
6/11 anonim válasza:
Én is próbáltam mindenfélét, és csak a klasszikus jobbkéz erősen szorítva a legjobb. Hozzáteszem, az anál dolgokat nem próbáltam, csak ujjal, nem jött be.
7/11 A kérdező kommentje:
Análtól írtózok, szóval az nekem nem gyere be !
Segédeszközök se nagyon jöttek be. Gondolok itt pl. a péniszpumpára, rezgő péniszgyűrűre, műpuncira stb.
De a kezemet már annyira unom, nőkre meg nincs pénzem (pontosabban lenne, de nem akarok 30-50ezer ruppót egy alkalomra kiadni, hiába bomba a nő...)
nov. 9. 14:33
8/11 anonim válasza:
Pedig ez a megoldás kérdező. Én is volt már, hogy nagyon untam a kezem, hidd el, már más dimenzió az a sok maszti után, ha egy csaj csak megfogja, és kiveri neked, maga a tény, hogy nem egyedül csinálod magadnak.
9/11 anonim válasza:
8-as 30-50 ezerért lenne egy kiverés?
10/11 anonim válasza:
Ez milyen kérdés már.
Amikor valaki párkapcsolatban arról panaszkodik, hogy nem jó már a szex, unja már a párját, nem jó vele, mert mindig ugyanaz megy, mindig ugyanúgy, akkor mi szokott lenni a tanács? Szakítás.
Neked te vagy a szexpartnered. Hát szakíts akkor a masztizással. Térj át élő nőre például. Vagy csak simán ne csináld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!