Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok csak olyan szerető kéne akinek nagyobb a mérete mint a párodé ?
Figyelt kérdés
Vagy fontosabb a személyiség, kinézet ?nov. 10. 12:45
1/11 anonim válasza:
Nekem az is elég ha nyalja a fenekem.
N
3/11 anonim válasza:
Az esetek 99%-ban minimum akkora legyen, mint ami van otthon, de inkább nagyobb.
Én ezt tapasztaltam.
4/11 anonim válasza:
5/11 anonim válasza:
Nem méret alapján választok. Az egyik legintenzívebb kalandom egy olyan pasival volt, akinek még rövidebb is volt. De a szenvedély, a hevesség, vadság az nagyon bejött.
6/11 anonim válasza:
A személyiség a fontosabb, a nők nem a f.szba szeretnek bele hanem az emberbe.
7/11 anonim válasza:
A farok méreten kívül egy csomó dolog van ami fontos. Mennyire bírja sokáig, mennyire szenvedélyes, mennyire figyel rám, milyen testileg és lelkileg stb
8/11 anonim válasza:
Jobban tudjon szédíteni mint a férjem, legyen vidám, humoros
9/11 anonim válasza:
1 ha megiszol egy üveg hashajtót akkor szívesen tisztára nyalom utána.
10/11 anonim válasza:
Naná legyen nagyobb, de nyilván legyen helyes és legyen jó személyisége is 25/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!