Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasik! Ha egy nővel lefeküdtök...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Ha egy nővel lefeküdtök többször is és jól elvagytok, valamint a szex is jól működik, akkor milyen ok vagy okok miatt nem jöttök össze az adott nővel?

Figyelt kérdés

nov. 9. 08:43
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Mert jó vele a szex és nincs feles sallang, ami elront mindent.
nov. 9. 08:45
 2/14 cinderella_ ***** válasza:
100%
Mással is le akarnak feküdni, ez elég ok. 🤔
nov. 9. 08:46
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarok párkapcsolatot, és nem szeretnék ugyanazzal szeretkezni életem végéig.
nov. 9. 08:50
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Személyisége, élethelyzete, értékrendje, intelligenciája nem okés.
nov. 9. 08:50
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sok egyéb oka is lehet.
nov. 9. 08:52
 6/14 anonim ***** válasza:
35%

Én ezt elképzelni sem tudom.

Miért tennék ilyet? :O

39/F

nov. 9. 08:53
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Volt néhány szexkapcsolatom, akikkel rendszeresen összejártunk, hogy miért nem jöttünk össze?

-egyetemen volt egy csaj, ismertem már régebbről, nagyon fullos, szexi magas csaj. Alapvetően egy nagyon undok, beképzelt csaj volt, mégis valahogy megtaláltuk a közös hangot, és úgy gondolta, hogy a pasija amíg otthon van messze, mi pedig egyetemen, jó lesz rendszeresen szexelni. Én pedig kaptam az alkalmon, eszméletlen jó együttlétek voltak. De komoly kapcsolatra nem kellett volna, egyrészt a természete miatt sem, másik hogy láttam, milyen könnyen megcsalja a pasiját. De ezekre a kalandokra nagyon jó volt

-másik, majdnem másfél évig tartó szexkapcsolat: nagyon karakán, irányító típusú csaj, az a típus, akivel nehéz a közös élet. De mégis egy baráti összejövetelen közel kerültünk egymáshoz, jófej és vicces csaj amúgy, nem mellesleg nagyon jó teste volt, és van most is. SZinglik voltunk mindketten, és megtudtuk beszélni, hogy mire van szükségünk (szexre). Sokáig tartott, összejártunk, még pár eseményre is elkísértük egymást, majdnem mint az igazi párkapcsolatokban. De aztán ő mondta, hogy most vége, szerintem talált mást. De jobb is így, én majdnem belezúgtam, pedig tudtam, hogy nem szabad összejönni vele komolyan. Már 30 felett vagyunk azóta, neki most sincs komoly kapcsolata...

-aztán volt egy rövidebb kalandozásom egy igencsak túlsúlyos csajjal is. Ő is lazára vette az egészet, és a szex volt a lényeg az elejétől. Én pedig éretlen voltam még, szégyelltem volna felvállalni a haverok, család előtt, hogy nagydarab csajom van. Pedig isteni jó volt a szex, és amúgy is tetszett volna a csaj.

nov. 9. 09:38
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Nálam pont az ilyen kérdések miatt lett vége egy kezdődő kapcsolatnak.

Nem várta meg a csaj hogy hogy alakul hanem már erőszakosan kérdezte hogy : Na akkor hogy akarom, komolyan vagy csak hülyítem őt.

Itt én be is fejeztem, ha ennyire idétlen bunkó és buta a nő.

Mert azért én 2 hét után nem tudom azt mondani hogy jajj hát egy életre veled akarom maradni és lesz 5 gyerekünk, ásó kapa nagyharang választ el.

nov. 9. 09:41
 9/14 anonim ***** válasza:
87%
Csatlakozok a 4. válaszolóhoz!
nov. 9. 09:44
 10/14 anonim ***** válasza:
70%
Mert még nincs túl az előző hosszabb kapcsolatán. Viszont jól kijövünk, a szex is jó. Jól érezzük magunkat aztán lesz ami lesz.
nov. 9. 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!