Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A férfiak nagyobb része tud...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak nagyobb része tud egymás utàn többször is szexelni?

Figyelt kérdés
Néhányan úgy beszélnek erről, mintha általános lenne. Én ezt nehezen tudom elképzelni, nekem pár óra múlva is nehezen megy újra.
ma 13:14
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Anno tudtam de ez ma már nem megy.
ma 13:15
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem általános valóban.
ma 13:16
 3/7 anonim ***** válasza:
31%
A jó pasik tudnak kis pihenő (max 30 perc) után újra szexelni. 32N
ma 13:17
 4/7 anonim ***** válasza:
48%
"Néhányan úgy beszélnek erről, mintha általános lenne" Ez itt teljesen általános:-) (Csak ne felejtsd el, hogy az itteni f-knál 20 cm-töl fölfelé van a farokméretük!:-)
ma 13:33
 5/7 anonim ***** válasza:
Egész fiatalon, 18-20 évesen a többségnek nem gond a több menet, gyors egymásutánban, aztán néhány év múlva a többség egymenetes lesz, ezen nehéz változtatni. Az időtartamot viszont - kis odafigyelés self - szépen fel lehet tornázni, így már nem hátrány az 1 menet.
ma 13:41
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem mindig nehezen állt fel az első menet után.Szerencsésebbek akiknek nem így van.Ha a lány jól megdolgozta akkor sikerült,de az első nekem mindig jobb volt.Attól kielégültem,és nem kívántam már annyira a 2.menetet.
ma 13:50
 7/7 anonim ***** válasza:
Persze, csak nem mindegy, hogy mennyivel egymás után.
ma 14:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!