Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hölgyek extrém helyek ahol...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek extrém helyek ahol könnyítettek egy férfin egy gyors kézi munkával?

Figyelt kérdés

És storik😇

Én férfiként imádom az ilyen szituációt.Nagyon sok volt ,szerencsés vagyok e téren .Kocsival megálltunk a nagy forgalmi útról lehajtva.Egy kukorica melletti földes úton álltunk meg.Kiszálltunk pisilni.Eddig nem nagyon láttam egy nőt élőben pisilni .Nem tervezett merevedésem volt!Furcsa érzés volt mert ezt picit perverz dolognak gondoltam.A hölgy (munkatársnő)a terület megjelölése után felhúzta a bugyikat és a hátam mögé lépett ;)A kezét a a testem átkarolva a farkam köre fonta!Elkezdte egyre gyorsabban büntetésbe téve kilövésre kényszeríteni a pisztolyom.Ez olyan jól sikerült hogy a spriccelés megkezdtekor üvöltöttem (előre soha )és a kukoricás közepéig sikerült előnőm !

#kézimunka #Peniszverés
nov. 8. 23:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Olyan nem volt hogy CSAK kézimunkával vagy a számmal vagy a testemmel “besegítettem”
nov. 8. 23:24
 2/11 Eric Griffin ***** válasza:
100%
Dugni nem tudsz hogy ilyen sok kiverős sztorid van? Vagy abból van sok hogy fantáziáltál róla
nov. 9. 01:28
 3/11 A kérdező kommentje:
Az elején járunk még,és sose játszottam meg magam a barátok előtt de mielőtt még nem láttak a farkam(zuhanyzás öltöző stb)anekdoták keringtek hogy azért van ennyi csaj meg neki és körülötte mint a döglegyek mert nagy a farka🙂A 17-20 éves srácok azt hiszik a nőnek egy 25 cm cerka kell és semmi más😂 Én rájöttem meg kell rendesen dugni őket ,ha elmentek valahova érezzék hogy teljes biztonságba vannak és ne csak a farkad tudd használni a kezed és nyelved is:)összegezve :picit mellé durrantott:)
nov. 9. 01:59
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező - legalább megpróbálhatnál kitalálni egy eredeti sztorit - ahelyett hogy szánalmas mozifilmes utánérzéseket nyomatsz ide!

🤔

A bevezetőd ugyanis a "Végtelen víztükör" (Infinity Pool) című filmből van, ahol az alapból pszichopata kvrvákat játszó Mia Gott így furakszik a főszereplő bizalmába.

nov. 9. 05:29
 5/11 A kérdező kommentje:
Egyetlen bibi van rendező úr .Nem ismerem a filmet és soha nem is hallottam.És hidd el , sokan vagyunk így .
nov. 9. 05:33
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez nagyon ciki. Csak a kukoricás közepéig lőttél? Én egyszer átlőttem a kukoricás melletti napraforgótábláig.
nov. 9. 06:41
 7/11 A kérdező kommentje:
Vadászati tilalom volt,nem mertem nagyobbat:)
nov. 9. 06:45
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez mikor volt? Az őskorban amikor a dinok még ketgették egymást a földeken?
nov. 9. 07:41
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Családi rendezvényen. Barátokkal közös kirándulás alkalmával.
nov. 9. 07:50
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Westend tetőn szoptam le az akkori párom.

Tél volt már és jó sötét, így nem látott senki.

N

nov. 9. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!