Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek extrém helyek ahol könnyítettek egy férfin egy gyors kézi munkával?
És storik😇
Én férfiként imádom az ilyen szituációt.Nagyon sok volt ,szerencsés vagyok e téren .Kocsival megálltunk a nagy forgalmi útról lehajtva.Egy kukorica melletti földes úton álltunk meg.Kiszálltunk pisilni.Eddig nem nagyon láttam egy nőt élőben pisilni .Nem tervezett merevedésem volt!Furcsa érzés volt mert ezt picit perverz dolognak gondoltam.A hölgy (munkatársnő)a terület megjelölése után felhúzta a bugyikat és a hátam mögé lépett ;)A kezét a a testem átkarolva a farkam köre fonta!Elkezdte egyre gyorsabban büntetésbe téve kilövésre kényszeríteni a pisztolyom.Ez olyan jól sikerült hogy a spriccelés megkezdtekor üvöltöttem (előre soha )és a kukoricás közepéig sikerült előnőm !
Kérdező - legalább megpróbálhatnál kitalálni egy eredeti sztorit - ahelyett hogy szánalmas mozifilmes utánérzéseket nyomatsz ide!
🤔
A bevezetőd ugyanis a "Végtelen víztükör" (Infinity Pool) című filmből van, ahol az alapból pszichopata kvrvákat játszó Mia Gott így furakszik a főszereplő bizalmába.
Westend tetőn szoptam le az akkori párom.
Tél volt már és jó sötét, így nem látott senki.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!