Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az orális szexet minden férfi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az orális szexet minden férfi szereti csinálni a nőknek?

Figyelt kérdés

nov. 7. 20:25
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

“ A jelenlegi csajommal ebben (is) szerencsés vagyok, már az elejétől szólt, hogy nincs oda a nyalásért, cserében a cumit imádja. ”

Mert szegénynek még senki nem csinálta jól/elég türelemmel, és rosszul érzi magát tőle (hogy sokáig tart, mire elmegy, mert nőknél ez jellemzően nem 2 perc) és így inkább nem is akarja már. Velem is ez volt, aztán a mostani párom biztosított róla, hogy lazuljak el, ő csinálja, amíg kell, és mivel jól is csinálja, így élvezem.

nov. 9. 09:54
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon, egészen a csúcsig.
nov. 9. 09:57
 23/26 anonim ***** válasza:
78%
Az a pasi aki nem szeret nyalni az nem pasi..Én olyan pasit sosem szoptam le..Oldja meg akkor magának a kis önző pöccs..Mondjuk általában a 15-16 cm kisfaszúak ilyenek..
nov. 10. 15:48
 24/26 anonim ***** válasza:
81%
#23 meg a nárcisztikus patkányok.
nov. 10. 16:32
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon szeretek nyalni! f.
nov. 10. 16:40
 26/26 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon szeretek nyalni hosszan akár viszonzás nélkül is.
nov. 11. 17:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!