Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az orális szexet minden férfi szereti csinálni a nőknek?
Szereti a fene.
Ki áll a nyakam, kényelmetlen stb.
Nálunk alig van orál.
Én ffi sosem kapok. Néha kicsit nyalakodok, ujjazgatok de csak keveset.
Nem is igényeljük igazán.
Én imádom csinálni, profin is csinálom erre beleszerettem abba a nőbe aki nem szereti, mert nem tud tőle elmenni és csak "zavaróan izgatja".
Milyen ritka szar szitu hogy az egyik fél szívesen adna a másiknak és a másik fél nem akarja fogadni. 😅
30F
Én bevallom őszintén, nem annyira szeretem. Csinálom szívesen, és mondhatni tudom is, sok csajt elvittem már csúcsra nyalással, akinek másképp nem sikerült. A jelenlegi csajommal ebben (is) szerencsés vagyok, már az elejétől szólt, hogy nincs oda a nyalásért, cserében a cumit imádja. Ujjazni viszont szoktam, és néha mikor nagyon beindulunk, nyalni is szoktam a változatosság kedvéért, olyankor azért engem is izgat. De elmenni mindig a farkamtól tud.
Hozzáteszem azt is, hogy volt olyan szexpartnerem is, aki nagyon nehezen tudott csúcsra jutni, szólt ő is előre, hogy ez gond nála. De 20-30 perc kitartó nyalással sikerült azért, és olyankor akkorát élvezett, hogy az mindenért kárpótolt, és meg is hálálta eszméletlenül. De mikor annyit kell nyalni egyhuzamban, azt szerintem az is megunja, aki imád nyalni, és az már tényleg nem olyan élvezetes, csak a nőnek hogy jót tegyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!