Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha hirtelen sok pénzhez jutnátok pl meg nyernétek a keno 10/10 fő nyereményt ti hogyan ismerkednétek hogy azért látszon is de ne legyen túl feltűnő se a hirtelen sok pénz? Nem kurvázni akarok és a hülyeség leszólás se érdekel.

Figyelt kérdés
ma 07:35
 1/5 anonim ***** válasza:

Aki nem tud simán ismerkedni annak pénzzel se fog menni, sőt abból több baj lenne.

Megérzik az emberek a pénz szagot és megtalálják a módját hogy megfejjenek.

ma 07:44
 2/5 anonim ***** válasza:

Ha nyernék több milliárdot a lottó 5 ősön.

1, kilépnék a munkahelyről

2, vennék lakást

3, letenném a jogsit és lenne autóm

4, fizetnék egy szakácsnak , orvosnak, személyi edzőnek

4, szépen javulna a külsőm, vennék számomra jól álló ruhákat

5, képetnèm magam , tanulnék, edzenék és kellő mennyiséget piehennék

Mikor totál rendben érezném magam, akkor elkezdenék csajozni.

ma 07:48
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha azt akarod hogy látszódjon neked van pénzed már buktad a dolgot mert a nők többsége úgy is csak arra hajtana és sajnos ezt nőként mondom. Ha meg bunkó módon leírod hogy elvárod a párod dolgozzon és ne rajtad élősködjön akkor meg te vagy az utolsó szemét. Szóval nem egyszerű ez. Ha megnyerném én nem híresztelném. Igaz nekem van párom de barátaim alig szóval tudnám hirtelen miért akarnának velem lógni...
ma 08:26
 4/5 anonim ***** válasza:
Sehogy
ma 08:28
 5/5 anonim ***** válasza:

Sehogy, továbbra sem ismerkedék, mert nem a pénzen múlik a dolog.

A külső az elsődleges, azon pedig nagyon nehezen lehet változtatni. Az ALAP testfelépítésünk, arcformánk genetikán múlik, egy jobb frizurától persze nézhetsz ki jobban, de alapetően nem ez számít. Aki jóképű, szinte teljesen mindegy milyen hajat vágat magának, ugyanúgy jóképű lesz. Maximum más típusú nőknek fog bejönni "brokkoli" hajjal mint hosszúra hagyottal.

Én kopaszodom mint az állat, de amíg volt hajam sem érdekeltem a nőket, szóval pénzzel oké tudnék hajbeültetést csinálni (ami egyébként nem biztos hogy megoldást jelentene, elvégre a most meglévő kevés hajamat ültetik át egyeneltesen) de nem lennék népszerűbb emiatt senkinél.

Oké, mondjuk a fogaimat meg lehetne csináltatni ha tényleg kvázi végtelen pénz állna rendelkezésre, de pl. én ebben sem hiszek. Nagyon régóta küzdök a fos fogaimmal, milliós nagyságrendű összeget költöttem rájuk, de csak egyre rosszabb az összes. Nem hinném, hogy több pénzzel jobb eredmény lenne. Béna, semmitérő fogorvosoknak hiába fizetne az ember többet ugyanolyan trágya munkát végeznének mint eddig (jó soknál voltam már, egy kivételével aki nyugdíjba ment, mind egy kókler).

Kb. az lenne a megoldás ha újra tudnám növeszteni a fogaimat, valami őssejtterápia keretein belül. Vagy teljes műfogsor, de az meg elég gáz hatást kelt 30 évesen...

Magasabb sem lennék a több pénztől, ahogy izmosabb és jobb alkatú sem.

ma 08:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!