Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18-19 éves lányok! Ti beéritek 12-13 centis pénisszel?
Figyelt kérdés
nov. 6. 20:22
5/64 A kérdező kommentje:
Mekkora az ideális nektek?
nov. 6. 20:31
7/64 anonim válasza:
Nem valószínű. Randiztam tavaly egy 18évessel és első randin kerek-perec megmondta, hogy neki 20cm az ideális.
8/64 anonim válasza:
Nyakamat tenném rá hogy a válaszolók nem is nők, nem hogy fiatalok.
Jaa persze ilyen kamu sztorikat is kivesz be hogy majd ilyet mond egy csaj hogy neki 20 centi kell, akkor elég nehezen találna csávót.
Én fiatal vagyok kérdező, voltam már a 14 centimmel a tipikus tiktok-insta sztár csajszival is és egy rossz szót nem szólt, jól éreztük magunkat. Pedig amúgy azt hinné az ember hogy igazi másokat megalázó egoista.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!