Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vibrátort és léghullámos csiklóizgatót próbáltátok már egyszerre használni?
Figyelt kérdés
Egy ideje kacérkodom vele, hogy beszerzek a vibrim mellé egy léghullámos csiklóizgatót is.A vibrit úgyis a hüvelyembe használom, a csiklómra meg mehetne a léghullámos kütyü. Egy parám van vele, elég nagy, nem szokványos méretű csiklóm van, nem tudja túlzottan beszívni, nem fogja megsérteni?ma 13:34
2/6 anonim válasza:
Nekünk jól működött a kettő együtt. Bár a feleségem a mikrofon formájú masszírozót preferálja, mert az intenzívebb, mint a léghullámos. A csiklódat nem fogja beszívni nagyon, ne félj tőle.
3/6 anonim válasza:
Womanizer Premium a legjobb, ha teheted azt válaszd.
4/6 anonim válasza:
A feleségemnek olyan van, ami a kettő egyben. Miután megkapta karácsonyra, saját bevellása szerint egy nap négyszer élvezett el. Ami azért is érdekes, mert egyébként nem szokott maszturbálni. Azóta alábbhagyott a lelkesedése, szerintem hónapok óta nem használta már. (Én használat közben sose láttam és nem szokta az orromra kötni, ha masztizik.)
5/6 anonim válasza:
A léghullámos csiklóizgatót “kötelezővé tenném” kipróbálni nőként. Egy új kaput nyit meg. Persze nem mindenkinek válik be, nyilván, de nekem konkrétan nem kell másik szexjáték mióta kipróbáltam. Nem szívja be a csiklót, ez nem egy pumpa. Nehéz elmagyarázni milyen érzés, de semmiképpen sem erős szívó jellegű. Nem tud megsérteni. Meg kell nézni, hogy neked mekkora a megfeleő, vannak variációk. Jól működhet vibrátorral együtt is. Vannak kifejezetten ilyen eszközök is: [link]
6/6 anonim válasza:
Persze, hogy nem szívja be, mert nem szívó hatást fejt ki, hanem annak pont az ellentétét.. Azért hívják léghullámosnak, mert léghullámokat gerjeszt, ami ugyan olyan mint a víz hullámai, vagy a hanghullámok, csak persze más frekvencián. Tehát lényegében levegővel "pöcögteti". Egyébként pasiknak se rossz, én is kipróbáltam és egész kellemesen izgatja a makkomat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!