Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miert izgat az ha ismeretlenek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

R.Eszter2002 kérdése:

Miert izgat az ha ismeretleneknek adok orális kenyeztetest?

Figyelt kérdés

nov. 6. 12:20
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

#19 nyilván nem fogja bevallani, de most volt egy olyan eset hogy írt nekem privit valaki aki kiírta a kérdést, nőnek vallotta magát.

.. gyanús volt, így visszanéztem a privát üzeneteimet, 3 hónappal azelőtt már írt nekem, de akkor még pasinak vallotta magát. LOL.

Nem ez nem az az effektus, írtam hogy meggyőzhető vagyok az ellenkezőjéről, bebizonyíthatja ha akarja, közzé is fogom tenni ha tévedtem, de hát nyilván nem akarja. Nem is fogjátok látni többet a kérdés alatt a usert jóeséllyel. :)

nov. 7. 10:43
 22/24 anonim ***** válasza:

De miért kell élből minden kérdéshez odaírni, hogy kamu? Ahhoz is, ami nem az? Most ettől úgy érzed, hogy hasznos válasszal szolgáltál a kérdezőnek?😅

nov. 7. 10:47
 23/24 anonim ***** válasza:

Mert van már ilyen kérdésekben tapasztalata lehet.Gondolom ezért. Sok kérdésből amúgy azonnal látszik hogy nem nő írta.

PL ez is olyan.

nov. 7. 10:54
 24/24 anonim ***** válasza:
#22 Hol írtam oda minden kérdéshez? Idézd be csak az utolsó tíz ilyet tőlem légyszíves, ha már gyanúsítasz.. vagy tudod mit? elég csak az utolsó 5 ilyet. 5 különböző kérdés alól.
nov. 7. 10:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!