Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miert izgat az ha ismeretlenek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

R.Eszter2002 kérdése:

Miert izgat az ha ismeretleneknek adok orális kenyeztetest?

Figyelt kérdés

nov. 6. 12:20
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Én is sok szép idegen csajt kinyalnék. Azt szereted?
nov. 6. 13:47
 12/24 anonim ***** válasza:
Mondjuk attól hogy női neve van a kérdezőnek, még távolról sem biztos hogy nő.
nov. 6. 15:03
 13/24 anonim ***** válasza:

Mert annyira hihetetlen, hogy nők is szoktak egyéjszakás kalandozni? Csak férfiak szoktak egymással?

nov. 6. 15:09
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Aha Eszter....

Inkább Béla.

nov. 7. 09:28
 15/24 anonim ***** válasza:
48%
#13 Az a része nem hihetetlen, az a része hihetetlen, hogy pont ezen az oldalon fog "dicsekedni", egy csaj. inkább egy hím lesz az illető, aki röhögni jött, a sok szerencsétlenen akik írják neki a priviket. :D :D
nov. 7. 09:48
 16/24 anonim ***** válasza:
Gondolom így kéreget a heteró pasiktól képeket csak tudnám miért nem meleg oldalakon keresgél?
nov. 7. 10:13
 17/24 anonim ***** válasza:

Csak mert SZERINTED ez így van, még nem jelenti azt, hogy tényleg úgy van. Simán lehet nő is. Én is írtam már ki nőként olyan kérdéseket, amire jött a sok hülye “jaj tuti kamus férfi vagy” komment és rohadtul idegesítő, mikor ilyen hímsoviniszták nem képesek elhinni, hogy nők is kérdezhetnek akármit.

nov. 7. 10:30
 18/24 anonim ***** válasza:

#17 van annyi rutinom hogy tudjam mikor lóg ki a lóláb.. úgyhogy hadd legyek már gyanakvó. De ha bebizonyosodik, akkor eskü meg fogom írni, de valószínűleg sohasem fog kiderülni a 100% valóság.

Szóval az oldalon a statisztika azt mutatja hogy nekem van igazam, de tényekkel meggyőzhető vagyok az ellenkezőjéről.

nov. 7. 10:33
 19/24 anonim ***** válasza:

Mondj egy példát, mikor bebizonyosodott, hogy kamus férfi írta ki. Soha nem volt ilyen. Évek óta olvasom itt a kérdéseket és egyszer nem volt, hogy valaki bevallotta volna, hogy kamus :D Ez az az effektus, amikor azt képzelsz dolgokról, amit te képzelni akarsz. Pedig nincs is bizonyítékod arra, hogy nem tévedsz.

Egyszer-egyszer amúgy tényleg vannak egyértelmű kamukérdések, de sokkal kevesebb, mint azt gondolnád. Jó példa vagyok erre én magam is, mert mondom, nem egyszer vádoltak meg, hogy kamus pasi voltam, pedig tényleg nő vagyok.

nov. 7. 10:38
 20/24 anonim ***** válasza:

Nem a 18-as vagyok de nekem volt pár ilyen sztori.

Kaptam a sok képet és gyanús lett.

Mondtam is neki persze bizonygatta hogy nem.

Mondom oké akkor kérek még egy képet de olyat hogy egy telefontöltő van a hasadon vagy öngyújtó vagy ilyesmi.

Persze olyan képet nem talált a neten és jöttek a kifogások.

nov. 7. 10:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!