Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Manapság mindenki a szexet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság mindenki a szexet hajszolja, mintha muszáj lenne és nem is létezne más örömforrás az életben?

Figyelt kérdés
Mindenki kényeztetni akar és hogy kényeztessék. Ha nincs érzelem, közös nevező, szimpátia, akkor mégis hogyan gondolják? Tényleg ennyire központi jellegű a szex az életben, pláne az emberi azon belül is a párkapcsolatokban?

nov. 6. 12:16
1 2
 11/12 Laylah ***** válasza:
48%
10., az ilyen annyit is ér, reflektálva a válaszod második felére.
nov. 6. 14:43
 12/12 anonim ***** válasza:
54%

A szex egy jó dolog.A szerelem is egy jo dolog.De nem garancia arra,hogy ösdzeilletek az ágyban.Én bujós vagyok,van libidóm,vagyok arra akit szeretek.De amikor visszautasitanak,semmit ndm lehet csinalni,nem áll fel neki,stb...,na azt egy idő után megunom.

Egyedülállóként volt több egyejszakásom,pár viszonyom.Ha szerelmes vagyok nem hiányzik más.

Tudok kötődni,de én nagyon ritkán vagyok szerelmes.Akkor sose dugjak?

nov. 6. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!