Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság mindenki a szexet hajszolja, mintha muszáj lenne és nem is létezne más örömforrás az életben?
Figyelt kérdés
Mindenki kényeztetni akar és hogy kényeztessék. Ha nincs érzelem, közös nevező, szimpátia, akkor mégis hogyan gondolják? Tényleg ennyire központi jellegű a szex az életben, pláne az emberi azon belül is a párkapcsolatokban?ma 12:16
1/10 anonim válasza:
Igazad van. Nagyon sok az igénytelen ember, akinek fogalma sincs a szerelemről, bűnben él és nem tudja a másikat szeretni, csak a maga élvezetét. F
2/10 anonim válasza:
...és ettől még a szép, tiszta szerelmi kapcsolatnak nagy értéke van, igényes ember arra hajt.
3/10 Laylah válasza:
Hook-up culture a már létező angol kifejezés erre. Mikor az emberek nem akarnak kapcsolatot, csak szexet egymástól, mert az kényelmesebb, gyorsabb, kevesebb energiát igényel és könnyen eldobható mindenféle csalódás nélkül. Pont, mint a konzerv kaják a boltok polcain. Aztán olvashatók a pasik panaszai a nők body count-jával kapcsolatban. A meglepett villámpatkány fej eléggé ironikus, miután ők voltak azok, akik leginkább hajtották a csajokat csupán a szexért.
4/10 anonim válasza:
Dehogy, csak akik már legalább egyszer elváltak, ők már tudják :D
5/10 anonim válasza:
3: Ahhoz két ember kell, hogy legyen szex, különben az erőszak. Mi közöm nekem ahhoz, hogy ő miért feküdt le fűvel-fával, amikor én nem? Egyébként mindkét nemnek igényesebbenk kellene lennie, nemcsak a férfiaknak.
6/10 anonim válasza:
Segítek: amióta van emberiség a szex a párkapcsolatok az egyik központi téma. Ha nem így lenne már kihaltunk volna :)
Ettől még nem kell fűvel-fával, viszont a kérdésed második része... Ha egy párkapcsolatban nem megfelelő minőségű és mennyiségű a szex akkor az idővel zátonyra fog futni.
7/10 Laylah válasza:
5., nyilván én sem tartom ezt követendő példának. Nem vagyok az alkalmi dolgok ellen (bár nem nekem valók), az én értékrendemet nem akasztja ki, ha valakinek volt már egyéjszakás kalandja, de az elfogadható szám nyilván függ attól is, meddig volt egyedülálló. Viszont számomra elképzelhetetlen lenne az, hogy gyakrabban váltogassam a partnereimet mint az alsóneműmet, ahogy manapság egyre többen teszik. De nem is az böki a csőrömet, hogy kinek mennyi a body count-ja, hanem hogy semmi mélység nincs ezekben az emberekben, használják és eldobják egymást, mint a használt zsepit. Semmi igény nincs a párkapcsolat nyújtotta biztonságra és örömökre, bár az is kérdés, hogy egyáltalán az ilyen emberek alkalmasak-e egy egészséges párkapcsolatot kialakítani és fenntartani.
8/10 anonim válasza:
Igen, ennyire központ. Nembaj, egyszer majd te is felnősz
30n
9/10 anonim válasza:
Igen, a legtöbb embernek a kapcsolat szexet jelent. A többi annyira nem fontos.
10/10 anonim válasza:
7: Nem is arra gondoltam, h 1x kipróbálta azt konstatálta, hogy nem neki való. De ha már volt neki ilyen élménye és nincsen ellenére továbbra sem, az felveti bennem a kérdést, hogy ha ez ilyen könnyen megy, akkor gondol egyet amikor összeveszünk és átmegy egyszer csak a "barátnőjéhez" ott aludni? Mert nem nagy dolog erre vevő pasit találnia senkinek, úgy sem hogy amúgy foglalt a nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!