Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
31.
Ő úgy gondolja. Van aki úgy gondolja hogy a házasságban nem lehet erőszak hisz saját akaratukból jöttek össze és a nőnek kötelessége kielégítenie a párját. Ugyan az a kettő. Teljesen eltelérsz a targytól. De nem baj sértegess tovább mindenkit, úgy biztos igazad lesz.
#32 szinte mindenki az 2020 volt egy teszt. a többség megbukót ez tény
#33 nem kisebbség, és nem arrogancia. tényeket közlök ezért nem arrogancia. soha nem hallotam még ezt:)) te vagy a baj mint írtam szellektív hallás, és a tiktok agy. a 2 együtt ütös. azért bántó mert fáj az igazság. de én örölük ennek a legkevésbbé, mert el kell viselnem titeket. több tényt már nem rágok a szátokba, és igen a többség birka. 2020, biztos utólag sok mindenkinek fáj, hogy ő is bele tartozik. de én nem bántásból irom, szólók, hogy tudj róla, és ha bár tuti változtatni úgy sem fogtok. de egy próbát megér. le kezelőnek tünhet, de olyanok vagytok mint a gyerekek. nekik is a szájukba kell rágni mindent. csak az a baj hogy náluk ez érthető.
Minden van és annak az ellenkezője is, attól még nem lesz általános.
Amit te állítasz az tény, ha valaki mást mond az már hülye,igaz?
A kioktató arrogáns, stílus az ugyan úgy maradt. Így tényleg nem lehet komolyan venni. Ha hiteles akarsz lenni nem bizonygatod ennyire hogy te milyen okos vagy.
Nincs értelme vitazni hisz mindegy mit írok, mindegy mit linkelek a válaszod egy arrogáns böfögés lesz. Már ott véget ért a vita hogy sértegettél, az csinálja ezt akinek nincsenek érvei ha lennének már leírtad volna.
Írj nyugodtan privátban annyi profilról amennyiről akarsz, már nem érdekel (persze nem te írod csak a stílus pont ugyan az). Tiltom mindet. Sok sikert az életben, szia 👋
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!