Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Minden esetben a megerőszakoló...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden esetben a megerőszakoló a hibás? Sosem az áldozat?

Figyelt kérdés

nov. 6. 07:31
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
0%

31.

Ő úgy gondolja. Van aki úgy gondolja hogy a házasságban nem lehet erőszak hisz saját akaratukból jöttek össze és a nőnek kötelessége kielégítenie a párját. Ugyan az a kettő. Teljesen eltelérsz a targytól. De nem baj sértegess tovább mindenkit, úgy biztos igazad lesz.

nov. 6. 18:22
 32/34 anonim ***** válasza:
0%

#32 szinte mindenki az 2020 volt egy teszt. a többség megbukót ez tény

#33 nem kisebbség, és nem arrogancia. tényeket közlök ezért nem arrogancia. soha nem hallotam még ezt:)) te vagy a baj mint írtam szellektív hallás, és a tiktok agy. a 2 együtt ütös. azért bántó mert fáj az igazság. de én örölük ennek a legkevésbbé, mert el kell viselnem titeket. több tényt már nem rágok a szátokba, és igen a többség birka. 2020, biztos utólag sok mindenkinek fáj, hogy ő is bele tartozik. de én nem bántásból irom, szólók, hogy tudj róla, és ha bár tuti változtatni úgy sem fogtok. de egy próbát megér. le kezelőnek tünhet, de olyanok vagytok mint a gyerekek. nekik is a szájukba kell rágni mindent. csak az a baj hogy náluk ez érthető.

nov. 6. 18:35
 33/34 anonim ***** válasza:
0%

Minden van és annak az ellenkezője is, attól még nem lesz általános.

Amit te állítasz az tény, ha valaki mást mond az már hülye,igaz?

A kioktató arrogáns, stílus az ugyan úgy maradt. Így tényleg nem lehet komolyan venni. Ha hiteles akarsz lenni nem bizonygatod ennyire hogy te milyen okos vagy.

Nincs értelme vitazni hisz mindegy mit írok, mindegy mit linkelek a válaszod egy arrogáns böfögés lesz. Már ott véget ért a vita hogy sértegettél, az csinálja ezt akinek nincsenek érvei ha lennének már leírtad volna.

Írj nyugodtan privátban annyi profilról amennyiről akarsz, már nem érdekel (persze nem te írod csak a stílus pont ugyan az). Tiltom mindet. Sok sikert az életben, szia 👋

nov. 6. 19:31
 34/34 anonim ***** válasza:
privátba, be vagy állva. beszélni se akarok veled annyi ésszel vagy megáldva. nem én írtam, és kár hogy nem ide írt. több száz órányi videó van róla, és 3 év a 2020-ban mit akarsz még. szóval szerinted nem tény a 2020? akkor még annál is butább vagy mint gondoltam. az tény hogy a többség birka volt. csak mert gyenge vagy, és az egod össze törik, csak mert nem non stop a seggedet csókolják. az csak azt bizonyítnya hogy még gyenge is vagy. nem is bizonygatam, hogy okos vagyok, ez az alap józan ész lenne, és nem itt kezdődik az inteligencia. ez józan paraszti ész. olyan bénán hazudtak, hogy arra hogy rájöj nem kellet okosnak lenned, csak a hülye nem jött rá. az okos az már 2020 elején is tudta. biznygatást akarsz az már az elején is tudta hogy valami baj van. én az voltam. de hogy a többség még 2021-ben is beszopt.a az már a birka kezdés volt, és csak egyre lejjeb mentél. nem arrogancia, hogy közlök egy tényt, a teszten az emberiség többsége megbukot. mit kell ezen bizonygatni, ez tény. ez tény közlés, és nem arrogancia, még a szavak jelentését is magyaráznom kéne. tényleg egy nagy gyerek vagy, és mint kiderült 2020-ban a többség ti vagytok. ez 5 éves szint kb. milyen érvek nem velem beszéltél. nézd a youtubot ha a témába lévő érveket akarsz. de felesleges, hisz 2020 ban is rengeteg érv volt fent. de akik a te szinteded vannak. azok. úgy se értik meg.
nov. 6. 20:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!