Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Minden esetben a megerőszakoló...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden esetben a megerőszakoló a hibás? Sosem az áldozat?

Figyelt kérdés

nov. 6. 07:31
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
21%
Jelentve
nov. 6. 12:29
 22/34 anonim ***** válasza:
51%
Megint összemosunk mindent mindennel, grat.
nov. 6. 12:40
 23/34 anonim ***** válasza:
79%
Na én meg még azt se számoltam erőszaknak amikor megkértem a partnerem h hagyjuk abba de ő nem szállt le rólam xD
nov. 6. 12:47
 24/34 anonim ***** válasza:
23 pedig az az.
nov. 6. 13:09
 25/34 anonim ***** válasza:
67%
Jólvan hagyjuk már az usát meg a zaklatás témát nem ez volt a kérdés. Tanulhatnál egy kis értő olvasást ha ennyire szeretsz okoskodni. A youtubon meg mindenki azt mond és olyan statisztikát talál ki amilyet akar
nov. 6. 14:55
 26/34 anonim ***** válasza:
51%

A sértegetés helyett értelmezd a kérdést.

Az megvan hogy nincs magyar ünnep?

A megerőszakol azt jelenti hogy szexuális aktusra kényszerít. Ennyit jelent, a többi szexuális zaklatás. A 2 egybbe folyhat de nem mindig. És az erőszak nem egyenlő a megerőszakolással.

nov. 6. 16:28
 27/34 anonim ***** válasza:
67%

Nagyon félre érted.

Igen, minden 3. Nő élt már át zaklatást (ez nem elrugaszkododott) és molesztálast, ez lehet erőszak de nem nemierőszak mert az nem aktus lenne. 2 küldöm dolog és ott se némi erőszakról volt szól ahogy itt sem.

nov. 6. 16:59
 28/34 anonim ***** válasza:
0%

elrugaszkodot, hazugság. birkáknak találták ki mint amilyen te is vagy. többet nem szólók hozzád. mert a szelektív hallásod, úgy is csak azt hallja meg ami számodra szimpatikus. itt van egy feminista, aki megcáfol:) még ő is az én oldalamon van

https://www.youtube.com/watch?v=TZrzCAuiw7w

nem értem félre, ő azt úgy gondolta, van aki külön veszi. de az is kérdéses.. amiket már előbb is írtam, olvas vissza a tiktok agyad is aktív. nem fogok mindent a szádba rágni

nov. 6. 17:30
 29/34 anonim ***** válasza:
28%
Mindenki hülye csak te vagy helikopter nem fura?
nov. 6. 18:07
 30/34 anonim ***** válasza:
0%

Az hogy van egy hangos kisebbség mit bizonyít? Sok férfi szerint a menstruációt vissza lehet tartani, most kezeljem ezt is mindennapinak mert van aki ezt mondja?

Esetleg én is vegyem fel ezt az arrogáns stílust akkor jobban megérted te is?

nov. 6. 18:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!