Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A sértegetés helyett értelmezd a kérdést.
Az megvan hogy nincs magyar ünnep?
A megerőszakol azt jelenti hogy szexuális aktusra kényszerít. Ennyit jelent, a többi szexuális zaklatás. A 2 egybbe folyhat de nem mindig. És az erőszak nem egyenlő a megerőszakolással.
Nagyon félre érted.
Igen, minden 3. Nő élt már át zaklatást (ez nem elrugaszkododott) és molesztálast, ez lehet erőszak de nem nemierőszak mert az nem aktus lenne. 2 küldöm dolog és ott se némi erőszakról volt szól ahogy itt sem.
elrugaszkodot, hazugság. birkáknak találták ki mint amilyen te is vagy. többet nem szólók hozzád. mert a szelektív hallásod, úgy is csak azt hallja meg ami számodra szimpatikus. itt van egy feminista, aki megcáfol:) még ő is az én oldalamon van
https://www.youtube.com/watch?v=TZrzCAuiw7w
nem értem félre, ő azt úgy gondolta, van aki külön veszi. de az is kérdéses.. amiket már előbb is írtam, olvas vissza a tiktok agyad is aktív. nem fogok mindent a szádba rágni
Az hogy van egy hangos kisebbség mit bizonyít? Sok férfi szerint a menstruációt vissza lehet tartani, most kezeljem ezt is mindennapinak mert van aki ezt mondja?
Esetleg én is vegyem fel ezt az arrogáns stílust akkor jobban megérted te is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!