Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnék megerőszakolt fiúkkal beszélgetni?
Figyelt kérdés
2012. júl. 27. 13:07
3/13 anonim válasza:
Lány vagy, aki meg akarja őket vigasztalni?
4/13 A kérdező kommentje:
Fiú vok!
2012. júl. 27. 13:40
5/13 anonim válasza:
Szerintem olyan túl sokan nem lehetnek. Nem jellemző az, hogy lányok fiúkat erőszakolnak meg, bár az nem vitás, hogy néha azért előfordul.
6/13 kovpet válasza:
"Nem jellemző az, hogy lányok fiúkat erőszakolnak meg"
Hol volt itt szó lányokról?
7/13 Golan Trevize válasza:
Téged is megerőszakoltak?
8/13 kovacs pistajózsi válasza:
nekem van egy fiu ismerosom de nem szeret rola beszelni mert nagyon sokat szenvedett..
csoda hogy nekem elmeselte.. azt mondta hogy senkinek sem akarja elmondani mert megvetik ot az emberek es undorral neznek ra...
9/13 A kérdező kommentje:
Így van. Senki nem mondta h lány erőszakolta.
2012. júl. 27. 16:29
10/13 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy sokan lennének hajlandók beszélni róla. Szerintem a férfiak még a nőknél is jobban szégyellik, ha ilyen történt velük. Egyrészt mégiscsak buzult, még ha nem is a saját beleegyezésével, és a társadalom nagy része eléggé elítéli a melegeket. Másrészt egy férfi számára még kínosabb, hogy nem tudta megvédeni magát.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!