Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz vagy beteges ha Kiszel Tündére verem?
Figyelt kérdés
27/Ftegnap 19:03
A kérdező szavazást indított:
Nő vagyok, igen ez gáz
Nő vagyok, nem gáz de nem is normális
Nő vagyok, ez még belefér
Férfi vagyok, igen ez gáz
Férfi vagyok, nem gáz de nem is normális
Férfi vagyok, ez még belefér
No comment
22 szavazat
2/9 anonim válasza:
Végül is felnőtt nő, a te dolgod, ha téged izgat akkor hajrá!
3/9 A kérdező kommentje:
Annyira nem 😐
Nekem amúgy bejönnek az idősebb érett nők. Voltam egyszer egy 49 éves nővel is. Nagyon kellemes volt amikor a szájával kényeztetett, eddig vele volt a legjobb orálisan
tegnap 19:07
4/9 anonim válasza:
Ki kire veri teljesen magánügy, nekem ő nem jön be, nagyon buta egy nő.
5/9 A kérdező kommentje:
Valóban bem egy agysebész.
De hasonló használatra való mint egy zsebkendő
tegnap 20:55
6/9 anonim válasza:
#4 ebben tévedsz! Élőben egyébként jobban néz ki, van egy természetes kisugárzása ami képernyőn nem jön át.
S nem buta, hiába mórikálja magát túl a kamera előtt és játssza sokszor a pojácát. Muszáj neki mert ebből él! Valójában nagyon is céltudatos, ügyesen tárgyal, jól menedzseli magát. Ha belegondolsz a nagy semmi "teljesítményből" él évtizedek óta, pedig se hangja, se semmi érdemlegesen felmutatható produktuma, tehetsége nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!