Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Kisfarkú pasiként...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Kisfarkú pasiként hogy kompenzáljak az ágyban?

Figyelt kérdés
nov. 5. 18:19
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

20.

Igen, van országokra lebontva.

Nem poénból csinálják, megnézik hogy változik az átlag országonként és mi lehet az oka. Nyugodtan rákereshetsz.

nov. 6. 20:02
 22/30 anonim ***** válasza:
82%
Hagyjad ennek a hülye gyerek ek ez az élete 26 évesen hogy itt írkálja a baromságait.
nov. 6. 20:11
 23/30 anonim ***** válasza:
30%

#21 Na akkor linkeld. Nem fogsz tudni, mert nem készült méréses statisztika.

#22 Nekem nincs életem? Te zajlatsz folyamatosan.

nov. 6. 20:24
 24/30 anonim ***** válasza:

23-as.

Biztos nagyon nehéz beírni a Google-be hogy "Magyarország - átlag pénisz méret"

Itt a link magyarul, gondolom ez se lesz neked elfogadható. Ha tudsz keress utána, több infó van angolul. Bár ha eddig nem tudtad használni a Googlet ezután se fogod

[link]

nov. 6. 22:47
 25/30 anonim ***** válasza:
Ne magyarázd neki, nővel sem volt és itt akarja bemagyarázni hogy 18 centitől kezdődik a jó méretű pénisz mert így van legalább egy kamu i doka miért nem kell egy csajnak se 26 évesen 😂
nov. 7. 07:17
 26/30 anonim ***** válasza:

#25 Nem bírsz leállni idióta. Foglalkozz a kis pöcsöddel inkább 😂

#24 Remélem nincs diplomád és nem kellett még szakirodalmat kutatnod. Linkelsz egy kamagrát árusító oldalt, ami alapból illegális. Egy ilyen oldlanak hiszel? Linkeld az eredeti kutatást, mert az nincs forrásként megjelölve. Már ebből látszik, hogy teljesen bullshit az oldal, illetve, hogy téged mennyire oehet komolyan venni. Bármilyen tudományos vitában kinevetnének egy ilyen linkkel.

De jófej vagyok és elárulom, hogy pl. ez a kutatás mit vett alapul, mert már utánanéztem. A google kereséseket. Hogy hány centit írt be Józsi, amikor kíváncsi volt arra,hogy x méret jó e. Pl ha Jozsinak 13 centi, akkor rákeresett arra, hogy: 13 centi kicsi? Remélem nem kell reszleteznem, hogy ezzel milyen problémák vannak.

nov. 7. 10:51
 27/30 anonim ***** válasza:
Pont te beszélsz hitelességről akinek minden tudása a nezről van és nem is dugott még nőt ?
nov. 7. 12:04
 28/30 anonim ***** válasza:
#27 Mégha így is lenne, akkor sem hiteles, a link. Sőt az egész tanulmány. De megnyugtatlak. Valószínüleg több nőt dugta, mint te. Én legalább veszem a fáradságot és utánanézek annak, amit linkelni szoktam. Pont ezért tudom ,hogy hogyan készült a kutatás. De ti még erre is képtelenek vagytok. IQ harcosok.
nov. 7. 13:03
 29/30 anonim ***** válasza:
Érezni az írásodból hogy semmi közöd nem volt igazi nőkhöz csak itt irkálsz pöcs méretekről
nov. 7. 13:25
 30/30 anonim ***** válasza:
ok
nov. 7. 14:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!