Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok! Akinek kicsi a merete, pl. 15 cm, az mivel kompenzalhat ?
Csak a penz johet szoba kompenzalaskent ?
A 15 cm a legtobb No szamara elfogadhato meret - de amelyikuknek mar volt szerencseje egy kellemes 18-19t kiprobalni, annak 15 cm mar sosem lesz (teljesen) eleg.
#1 igen.
Csak azoknak a lanyoknak nem feleltem meg, akik mar probaltak nagyobbat.
Onnan mar nincs visszaut szamukra, szerintem..
A pénz mellett simán félrefognak kefélni, pénzen vehetsz haverokat de barátot nem, vehetsz kurvákat de szerelmet nem ráadásul az önbecsülésedet a személyiségeden kívülre helyezed, ha felmerül hogy pénzel akarsz kompenzálni akkor szerintem ott nem "csak méretbeli problémák vannak".
Persze az sem mind1 hogy párkapcsolatot szeretnél vagy az egy éjszakás kalandok mestere szeretnél lenni...
Egy fekete szeretővel. Aztán kettővel. Aztán egy átlagos lóval. Aztán egy hidegverűvel. Aztán egy kisebb bálnával. Aztán egy nagyobbal.
Mi lenne ha nem a f.szságokon, akarom mondani a f.szodon agyalnál állandóan, hanem kilépnél a valóságba?
Szerinted aki mondjuk 13 cm-vel 35 évesen nősül, ott a feleségének előtte csak 12 cm alattiak voltak? Ez nem jelent semmit, egy komoly, érzelmekkel teli kapcsolatban az a húscafat a labad közt hidd el hogy csak sokadrangú lesz. Mégha csak 10 lenne, azt mondom tényleg aggodhatnál, de ezzel nincs min.
És nekem akkor se kellene ilyen marhaságokon aggódó pasi ha amúgy nagyon jól nézne ki. Inkább egy normális 13 cm-s. Bár sose mértem.
(Privi nem kell, férjnél vagyok. És neki se 20 cm )
AZ a helyzet kis barátom hogy te még nem szexeltél soha, talán egy gyors dugásod volt csak.
Ott nem a méret a baj hanem a csaj nem élvezte.
Nekem se nagyobb ettől de még soha nem volt probléma, inkább ragadtak a csajok rám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!