Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Megcsalt egy dominával... Mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt egy dominával... Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Itthon megadtam neki azt hiszem mindent... Felcsatolhatós is, ledomináltam sokszor... Majd egyszercsak (ma munka után) megláttam az ott hagyott telóján hívásnál: "Úrnőm"! Hogy kii???

Kurvára kiakadtam... Fuuuhhh... És akkor bevallott mindent utána... Na persze nem elsőre... Most mit tegyek?? Nagyon, de nagyon bánt, nagyon szeretem :( Unforító, amit tett..

Ti mit gondoltok erről? Tanács? :(

nov. 5. 16:56
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
87%
🚮🗑️
nov. 5. 18:01
 12/23 anonim ***** válasza:
18%
Ekkora kamut...
nov. 5. 18:33
 13/23 A kérdező kommentje:
Bárcsak kamu lenne... :/
nov. 5. 18:36
 14/23 anonim ***** válasza:
87%
Hány éves ő ?
nov. 5. 18:39
 15/23 A kérdező kommentje:
25, én 18 vagyok
nov. 5. 18:52
 16/23 anonim ***** válasza:
18%
büntetésből csald meg velem
nov. 5. 19:12
 17/23 anonim ***** válasza:
37%
Ennyi ajánlkozó lúzert... :D :D :D
nov. 5. 19:18
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Bárki hibázhat, bárki hozhat rossz döntést. De ha annyira nem bízik meg benned, hogy meg sem próbálta megbeszélni a frusztrációját, akkor komoly gondol vannak. Nálam egy ilyen után veszne a bizalom. Másfelől pedig a szolgáltatóval való eset neki egy kaland, egy ürítés… hiszen férfi, aki megy, menne a farka után, hajszolni az élvezetet, rád nem gondolva. Ha neked ez ennyire rosszul esett, el kellene gondolkodni hogyan tovább. Máskor is megeshet, hogy csinál valami hasonlót.
nov. 5. 19:53
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
A megcsalás az megcsalás. Én kidobnám. 38/F
nov. 6. 06:58
 20/23 anonim ***** válasza:
68%
A bünti jó ötlet, de közben magyarázd el neki, hogy ez nem volt szép tőle, neked nem esett jól.
nov. 6. 07:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!