Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már igazi dominával kapcsolatotok?
Én domináns férfi vagyok, bár ezt nem szeretem így leírni, mert kb mindenhol ez folyik a csapból és már zavar ez a szóhasználat.
Szóval férfi oldalról volt több sub (nő) partnerem. Online is izgalmas, főleg ha olyan partnert talál az ember aki valóban passzol hozzá. Nem csak erotikus téren lehet valakit irányítani, meg nem mind1 milyen mélységig lehet eljutni az adott emberrel.
Viszont egy idő után eljuttok majd oda, hogy kevés lesz az online dolog és élőben szeretnétek többet. Ez általában akkor igaz, ha mellette nincs senki akivel élőben vagy testi és/vagy lelki kapcsolatotok.
Sokak szerint azok nem igazi domok/dominák akik online csinálnak ilyen dolgokat. Ez is egy vélemény.
Rajtatok áll mit hoztok ki belőle, nekem volt olyan találkozóm több is ahol elsőre nem alakultak annyira jól a dolgok, sőt volt ahol elég rosszul sült el...viszont össze kell szokni, össze kell csiszolódni. Igaz elsülhet nagyon jól is, de talán jobb próba az, ha nem annyira jól, könnyen indulnak a dolgok, akkor ki mennyire kitartó és milyen. Az talán sokkal kiábrándítóbb amikor X ideig jól megy a dolog és a másik az első nehézségnél lelép. Ilyen sem ritka.
Szerintem nem egészséges dolog ez. Az egyik ex barátom is ilyen kapcsolatban él egy nővel. Sokat nem tudok róluk, de az exem nagyon megváltozott azóta.
Nem jó irányba.
Biztos hogy no? Nem egy unatkozo kamasz szivat?
Ovatosan az online dolgokkal, kep meg video kuldozgetessel, mert a net sose felejt, plusz nem tudhatod ki fog zsarolni ezzel par ev mulva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!