Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van itt olyan aki prostinál...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan aki prostinál kipróbált domina szerepjátékot, bdsm-et, kikötözést, alázást? Van olyan jó mint egy profi dominával?

Figyelt kérdés

Egyre nagyobb a vágyam h elmenjek egy dominához, sajnos ahol lakom nincs a közelben profi domina csak prosti, néhányan vállalnak domina játékot is.

milyen érzés ha egy prosti dominál? nem fura, h végülis ő egy prosti? egy "hivatásos" dominát nem lehet megdugni senkinek, a prostinál nem fura h aznap már megdugták öten, neked meg nem engedi? mennyire megbízhatóak kikötözés, kínzások terén, betartják a "játékszabályokat"?

Mielőtt valaki azt mondaná h keressek barátnőt, 3 barátnőm volt már egyikük se volt nyitott a bdsm-re kicsit se, most épp nincs barátnőm pont ezért mennék el ilyen helyre h kiéljem magam. Ha újra lesz barátnőm megint nem mehetek majd...

2021. szept. 6. 15:02
 1/5 anonim ***** válasza:
94%
ne sima prostihoz menj, mert ők nem értenek a domináláshoz csak pénzért elvállalják. vannak fizetős dominák, smpixien van fent sok.
2021. szept. 6. 15:04
 2/5 A kérdező kommentje:
igen, szívesen elmennék egyhez, de sajnos ez most nem opció. honnan tudnék rájönni h ért e vmennyit a domináláshoz? mert végülis érthet hozzá
2021. szept. 6. 15:07
 3/5 anonim ***** válasza:
72%
Az smpixie-s fizetős dominák is csak prostik, akik elvállalják pénzért... :D
2021. szept. 6. 15:33
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Voltam több profi dominánál is. Tényleg olyat érdemes választani pl a rosszlanyok.hu-n aki stúdiós dominaként hirdeti magát. Tehát nem egy prosti, aki "ha megkéred" megtesz ezt azt, hanem igazi domina. Privátban tudok ajánlani is, de ez itt nem a reklám helye.

Én medical fétis miatt voltam és elégedetten távoztam.

2021. szept. 7. 09:03
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Én 3 prostit látogattam meg ez ügybe. Egy profin lerendezett, egy megcsinált mindent amit megbeszéltünk, de vezetni kellett. Egy meg nem tudta mit kezdjen a helyzettel. Érdemes olyat keresni a közeledbe, aki a bemutatkozó részbe is megemlíti a domina szerepet. Nála lehet arra számítani, hogy tudja mit hogyan tegyen.
2021. szept. 8. 06:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!