Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csak egy gondolat jár a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak egy gondolat jár a fejemben hónapok óta, ha a szexre gondolok?

Figyelt kérdés
Szívesen látnám a feleségemet egy másik férfival. Nem azért, hogy megalázzon, hanem hogy elmondja, milyen jó érzés. Nem szeretek semmiféle perverziót, de szívesen látnám, ha egy másik pasi , mindkettőnk beleegyezésével szexelne vele. Ez furcsa? Van más is így akit szintén ilyesmi izgat? 42F

nov. 4. 15:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
szerintem ebben nincsen semmi rossz! nekem és barátnőmnek is csodálatos volt már az első alkalom is! csodálatos érzés és látvány volt szép barátnőmet egy szép nagy farkon lovagolni látni! hallani finom nyögdécselését barátnőmnek, igazából az érzés leírhatatlan!! igaz én nem csak néztem mert én csókolgattam is fenekét barátnőmnek a hogy lovagolt a férfin! a lényeg az hogy én boldog voltam hogy barátnőm meg kapja azt a kielégítő örömöt amit sajnos én nem tudok meg adni neki ! puncijába élvezet el a férfi jó sokat mindet kinyaltam csókoltam és ez nagyon jól eset barátnőmnek hogy meg tettem
nov. 7. 15:11
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
nagyon sokan szégyellik a cuckoldot, legtöbben még saját maguknak se merik bevallani! nem hogy a párjuknak! pedig a legtöbb kapcsolat/házasság megmenthető lenne, egy kis nyitottsággal,őszinteséggel,bátorsággal,megértéssel egymás felé! csak hát ha nincs kommunikáció a pároknak egymás felé akkor....
nov. 7. 15:16
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
46-43 éves pár vagyunk és szívesen beleegyeznék , hogy bevonjunk egy férfit, a párom örömére! Igen kíváncsi vagyok rá , hogy élőben lássam ahogy megéli a vágyait úgy, ahogy még sosem láttam! Nagyon izgat amikor igazán beteljesül egy olyan vágy , ami már régóta izgatja és végre meg tudja élni , ki tudja tölteni azt a hiányzó érzést, amiről lehet nem is tudta pontosan hogy mi az! Aztán jött egy harmadik, aki pont ráérzett vagy rávezette, miközben én is láthatom úgy , ahogy egyébként soha nem látnám őt ! Biztosan mást, újat, különlegeset kapna egy ilyen találkozó alkalmával és ettől én is ugyanúgy beindulok, ahogy ő
nov. 16. 21:06
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!