Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak egy gondolat jár a fejemben hónapok óta, ha a szexre gondolok?
Figyelt kérdés
Szívesen látnám a feleségemet egy másik férfival. Nem azért, hogy megalázzon, hanem hogy elmondja, milyen jó érzés. Nem szeretek semmiféle perverziót, de szívesen látnám, ha egy másik pasi , mindkettőnk beleegyezésével szexelne vele. Ez furcsa? Van más is így akit szintén ilyesmi izgat? 42Fnov. 4. 15:50
1/13 anonim válasza:
Én mindig csak bevont 3.voltam, nem ítélkeztem... ez nekik jó volt, mivel nekem is pont tökéletes és elég volt.
2/13 anonim válasza:
Egyáltalán nem furcsa, egyébként ha keresgélsz a kérdések között, csak az elmúlt 1 hónapban legalább 50-en kérdezték/írták + 100-an reagáltak úgy, hogy imádják ezt.
Ebből kiszámítható, hogy nem furcsa, sőt eléggé elterjedt gondolat és maga a megvalósítás is.
3/13 anonim válasza:
Egyre többen vannak így.
Hány éves a feleséged?
4/13 anonim válasza:
Én is így vagyok vele.
Van perverzio is. 😀
5/13 anonim válasza:
Mutogatni nem szereted a feleséged punciját?
6/13 anonim válasza:
Nem furcsa,sőt.Engem is nagyon izgat.De mi már ki is próbáltuk,igaz nem feleségem.
7/13 Oldfire válasza:
Mi szeretjük a párunkat. Nem vagyunk így.
8/13 anonim válasza:
Joobb,ha nem látod!Maradj a fantátia szintjén,nem egy lélekemeló érzés élőben,igazából látni!
9/13 A kérdező kommentje:
8#-as lehet igazad van.
nov. 6. 10:08
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!