Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb 25 alatti srác miért lankad le folyton ?
25-öt kitolhatjuk 35-re.
Túl sok inger éri és érte a szexuális fejlődés során is már ezeket az embereket.
Mi van kisbarát? Nem kellesz már a fiatal csajoknak, és így akarod futtatni magad?
Igen kérdező, neked szól! Nem vagyok már huszonéves én se, de bizony mondom néked ez nem kor kérdése. Max ha dagi is vagy mellé
Baromság. Nekem a fiatalabb szexpartnereimet “le se lehetett lőni”, zsinórban 5 menetet is simán bírtak. 40 felett már sokkal lustábbak is.
Ez egyébként biológiailag is egyértelmű, nem kell a kamu dumád, senki nem hiszi el.
#6 igen, ez ennyi.
Négyes voltam és jó vagyok az ágyban 😉
Életmód miatt szerintem.
Én még bírom, de 30 fölötti nők már szóltak többször is ( és mindegyik) , hogy néha jó a nagyon kemény dugás, élvezik is de egy átlag szex legyen inkább nyugis.
30 alattiak sosem panaszkodtak, inkább többet kértek belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!