Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az izgató a nőknek ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az izgató a nőknek ha a férfinak sok spermája van?

Figyelt kérdés

Amikor elvesztettem a szűzességem kétszer élveztem el. Mind a kétszer tele lőttem a gumit és a lány teljesen el volt ájulva hogy mennyi spermám van. Pedig biztos látott már egy s mást mert egy prosti volt.

26/f

nov. 3. 09:12
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
88%

igen! nagyon szeretem élvezem amikor férjem 4 5 hatalmas spricceléssel élvezel

feleség 34

nov. 3. 09:46
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
#9 Akkor neked is kell 4 papírzsebkendő?:)
nov. 3. 09:48
 13/20 anonim ***** válasza:
77%
#12 A nők szokták magukat törölgetni, nem én őket. Remélem, ez nem volt egy nagyképű válasz, de így szokott lenni...
nov. 3. 09:53
 14/20 anonim ***** válasza:
85%
Én szeretem, hogy más szereti-e azt nem tudom. 43N
nov. 3. 10:02
 15/20 anonim ***** válasza:
77%
#13 Igen:) nem nagyképű azért kérdeztem hogy ha csak 4 zsepi kell minimum az elég jó e ? :D
nov. 3. 10:17
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Zsepi helyett jobban szeretem a nedves törlőkendőt. Ha pedig szájba élvezem, akkor tárgytalan...
nov. 3. 10:29
 17/20 anonim ***** válasza:
67%
Nem hat meg.
nov. 3. 12:42
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Van olyan nő aki finnyás egy viszonylag kisebb menyiségtől is, és van aki a nagyobb mennyiséget is meglepő örömmel veszi. Feleségem szereti, jó néven veszi, ha sok jön, mert ez azt jeleti, hogy valamit jól csinált. Valamint ezt ő okozta, hozta ki belőlem. Ahogy mondani szokta.

Ezt ne tekintsétek reprezentatívnak, mert ugyan 46 vagyok, de életem során kb 18-20 nővel volt így dolgom, és egy kezemen megtudom számolni, hogy közülük mennyien örültek annak, hogy állítólag nekem átlagon felüli mebbyiségű jön. Amit meg én kérdőjelezhetek meg, mivel hivatalosan nem tisztázott, hogy mennyi is az átlag mennyiség, valamint a partnereim sem a pasifaló, könnyűvérű kategóriába tartoztak. Így biztosra csak azt merem kijelenteni, hogy a mennyiség, és a minöség megüti a minimális szintet utódok nemzése vonatkoztatásában.

nov. 4. 18:25
 19/20 anonim ***** válasza:
60%
* 13 & 18-as válaszoló vagyok! Olyan eset is akadt, hogy végül még sírt is az adott hölgy. Picike mellei voltak, én pedig hatalmasat élvezve beterítettem őket. Kvázi eltüntettem a melleit. Még sosem látott ennyit, mire azt feleltem neki, hogy mindez a tökéletes mellei miatt volt ekkora. Ami persze nem volt igaz, de jót tett az önbizalmának.
nov. 6. 16:16
 20/20 anonim ***** válasza:
Nekem is elég sok van, sok nővel is voltam, de eddig szinte mindenkinek tetszett. :) 32F
dec. 7. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!