Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az izgató a nőknek ha a férfinak sok spermája van?
Amikor elvesztettem a szűzességem kétszer élveztem el. Mind a kétszer tele lőttem a gumit és a lány teljesen el volt ájulva hogy mennyi spermám van. Pedig biztos látott már egy s mást mert egy prosti volt.
26/f
igen! nagyon szeretem élvezem amikor férjem 4 5 hatalmas spricceléssel élvezel
feleség 34
Van olyan nő aki finnyás egy viszonylag kisebb menyiségtől is, és van aki a nagyobb mennyiséget is meglepő örömmel veszi. Feleségem szereti, jó néven veszi, ha sok jön, mert ez azt jeleti, hogy valamit jól csinált. Valamint ezt ő okozta, hozta ki belőlem. Ahogy mondani szokta.
Ezt ne tekintsétek reprezentatívnak, mert ugyan 46 vagyok, de életem során kb 18-20 nővel volt így dolgom, és egy kezemen megtudom számolni, hogy közülük mennyien örültek annak, hogy állítólag nekem átlagon felüli mebbyiségű jön. Amit meg én kérdőjelezhetek meg, mivel hivatalosan nem tisztázott, hogy mennyi is az átlag mennyiség, valamint a partnereim sem a pasifaló, könnyűvérű kategóriába tartoztak. Így biztosra csak azt merem kijelenteni, hogy a mennyiség, és a minöség megüti a minimális szintet utódok nemzése vonatkoztatásában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!