Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi az az egy dolog, amit még...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az az egy dolog, amit még soha nem csináltál, és amit szívesen kipróbálnál a szexben?

Figyelt kérdés

nov. 3. 06:53
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
77%
Én csak egy dologra vágynék, elvenni egy lány szüzességét, de a szűz lányok nem a 40 körülieket keresik sajnos első alkalomra, akik meg mégis az idősebbeket kedvelik, azok meg nem tudom, hogy hol ismerkednek, de én sehol nem találok egy ilyen lányt sem, pedig már évek óta keresem őket. :(
nov. 3. 18:03
 42/54 anonim ***** válasza:
93%

A hugom 38 evesen vesztette el 🤣

Szal van remeny

nov. 3. 19:02
 43/54 anonim ***** válasza:
36%

42

A hugod nyilván egy bányarém és/vagy kibírhatatlan személyiség.

nov. 3. 20:23
 44/54 anonim ***** válasza:
83%

43

Azota 2 gyerekes csaladanya lett... Egyszeruen csak nem talalt megfeleleo pasit. Aki erdekes volt az vagy messzen elt vagy nem akart elkotelezodni vagy hazas volt. Valahogy mindig "rossz" pasikat talalt. Es kb 25 volt mire felmerult benne h esetleg lehet h jo lenne valaki melle.

nov. 3. 23:05
 45/54 anonim ***** válasza:
100%
Análszex
nov. 4. 01:25
 46/54 anonim ***** válasza:
100%
Egy olyan barátnő akit mások is dugnak szopatnak akár előttem is.
nov. 4. 02:53
 47/54 anonim ***** válasza:
100%
Fiatal terhes lánnyal egy vad éjszakát. :)
nov. 4. 04:37
 48/54 Hengye75 ***** válasza:
93%
Szeretném ha nejem,2f dugnà előttem de ez csak állom marad.
nov. 4. 05:58
 49/54 anonim ***** válasza:
95%
46-os az inkább egy bevállalós szexpartnerrel működhetne. Egy bnő ezt nem fogja bevállalni. Bár èn azt vallom, hogy a szex az csak szex, de a többség nem így vèlekedik. 38/N
nov. 4. 06:26
 50/54 anonim ***** válasza:
64%
Jól megszopatna izomból mélytorokra, megduna pár faszi majd ha végeztek jól telibepisilnének ha meg lezuhanyoztam kezednék előről, esteleg még kikötve is végigmennének rajtam. 40 F
nov. 4. 19:56
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!