Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi az az egy dolog, amit még...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az az egy dolog, amit még soha nem csináltál, és amit szívesen kipróbálnál a szexben?

Figyelt kérdés

nov. 3. 06:53
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
100%

Igen, azért írtam, hogy 2 pasival már voltam egyszerre, de ott nyilván nem volt ilyen játék féle. Minimum 3-4 főtől lehetne izgalmas. :)

nov. 3. 10:18
 22/54 anonim ***** válasza:
88%

Ezek után tuti rengetek önként jelentkező lesz... Kitartást :D

Még több ilyen játék is van amit lehetne több pasival csinálni, de gondolom a kreativitás nem szabna neked sem határt...

nov. 3. 10:27
 23/54 anonim ***** válasza:
59%
Akik sok pasis történetekröl álmodoznak niért nem probálják ki? Nem nagy történet összehozni.
nov. 3. 11:52
 24/54 anonim ***** válasza:
85%

Közben elköteleződtem egy férfi mellett akivel évek óta komoly párkapcsolatban vagyok, ő nem lenne benne semmi hasonlóban, így ez valószínű már vágyálom marad, a 3as szex amiben régen részem volt meg már szép emlék

#16 voltam. :)

nov. 3. 11:57
 25/54 anonim ***** válasza:
100%
Egy vonzó férfi szeme láttára szexelni egy másik vonzó férfival.
nov. 3. 12:29
 26/54 anonim ***** válasza:
93%

23

tudod te mennyire nehez osszehozni 3-4 pasit erre???

Meg 1db harmadiknak beszallo pasit is nehez, nem hogy 3at vagy 4et... A legtobbnek csak a szaja nagy.

Swingeres korben is nehez. Pedig ott van jo par singli pasi is. De egyfelol a no valassza ki a pasikat (keves a normalis) masfelol ha meg is van elemetben a 4 pasi akkor is tuti h 2 nem jon el es soha nem latod tobbe. 1 ott futamodik meg. Es marad 1 db .... Ugy meg mar nem buli a dolog.

nov. 3. 12:34
 27/54 anonim ***** válasza:
91%

26-os

Tapasztalat nekünk is van valakivel hetekig beszéltünk...a tali napján nem elérhető.

Le is lett tiltva. Hogyan lehetne többet összehozni.

nov. 3. 12:40
 28/54 anonim ***** válasza:
100%

Hármas szex

2 pasi meg én

1 lány 1 pasi meg én

nov. 3. 13:26
 29/54 anonim ***** válasza:
93%
Navel play fetish, nuru maszzázsgéles szex, hárma sex így is úgy is, Arfikai lánnyal, Ázsiai lánnyal, vékony lánynal, kövér lánynal...nagyon kismellű nővel, "saláta" puncissal, Rövid hajú lánnyal, piercinges nyelvűvel csókolózni, Szilikonossal szex, tetkóssal szex... F.
nov. 3. 14:17
 30/54 anonim ***** válasza:
85%
Elmenni swingerbe.
nov. 3. 15:33
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!