Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az az egy dolog, amit még soha nem csináltál, és amit szívesen kipróbálnál a szexben?
Igen, azért írtam, hogy 2 pasival már voltam egyszerre, de ott nyilván nem volt ilyen játék féle. Minimum 3-4 főtől lehetne izgalmas. :)
Ezek után tuti rengetek önként jelentkező lesz... Kitartást :D
Még több ilyen játék is van amit lehetne több pasival csinálni, de gondolom a kreativitás nem szabna neked sem határt...
Közben elköteleződtem egy férfi mellett akivel évek óta komoly párkapcsolatban vagyok, ő nem lenne benne semmi hasonlóban, így ez valószínű már vágyálom marad, a 3as szex amiben régen részem volt meg már szép emlék
#16 voltam. :)
23
tudod te mennyire nehez osszehozni 3-4 pasit erre???
Meg 1db harmadiknak beszallo pasit is nehez, nem hogy 3at vagy 4et... A legtobbnek csak a szaja nagy.
Swingeres korben is nehez. Pedig ott van jo par singli pasi is. De egyfelol a no valassza ki a pasikat (keves a normalis) masfelol ha meg is van elemetben a 4 pasi akkor is tuti h 2 nem jon el es soha nem latod tobbe. 1 ott futamodik meg. Es marad 1 db .... Ugy meg mar nem buli a dolog.
26-os
Tapasztalat nekünk is van valakivel hetekig beszéltünk...a tali napján nem elérhető.
Le is lett tiltva. Hogyan lehetne többet összehozni.
Hármas szex
2 pasi meg én
1 lány 1 pasi meg én
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!