Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az az egy dolog, amit még soha nem csináltál, és amit szívesen kipróbálnál a szexben?
Figyelt kérdés
nov. 3. 06:53
31/54 anonim válasza:
Spriccelő lánnyal szexelni... és cum controll. F.
32/54 anonim válasza:
31-es ugye tudod, hogy a spriccelès nagyrèszt a fèrfin múlik, hogy ki tudja-e hozni egy nőből? Èn sem gondoltam volna,pedig így van.
35/54 anonim válasza:
Igaza van 32esnek, nekem is az a-pont ingerlésével sikerül.
36/54 anonim válasza:
34-es :nőkènt írtam ezt a választ. Mèghozzá úgy hogy volt már nèhány partnerem, de csak nemrèg, közel a 40-hez sikerült megtapasztalnom a spriccelèst. Ezèrt is írtam,hogy a pasitól függ. Leginkább a g-pont extra intenzív ingerlèsèvel èrhető el, ismerni kell a technikát. Sajnos úgy gondolom a pasik többsègènek fogalma sincs róla.
37/54 anonim válasza:
36, tehát gyakorolni kell mert "tanitni" gondolom senki sem fog aki már tudja, köszi az infót majd odafigyelek és lesz ami lesz :)
38/54 anonim válasza:
Igen, a gyakorlás nem árt. Meg az sem,ha van hozzá partner. :)
39/54 anonim válasza:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!