Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Meddig tud szexuálisan aktív...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig tud szexuálisan aktív lenni egy nő?

Figyelt kérdés

nov. 2. 23:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
#8-as vagyok. Említettem a frigid 44 évest, aki úgy feküdt alattam, mint egy bot. Látványosan nem élvezte a szexet, viszont mivel egyedülálló anya volt és láthatóan bejöttem neki, ezért leszopott. Valszeg saját kényszerből, hogy hátha azzal javítja a renoméját, vagy csak meg akart fogni hosszú távra? Passz. Eszembe jutott még egy velem egyidős csaj, aki nagyon benne volt a szexben, de baromira önzőzött, csak önmagát nézte, emellett rettenetesen bénán szopott és úgy rángatta a farkam, mintha ki akarná tépni. A stílusa is rossz volt, pedig bomba jól nézett ki. Tipikusan egy olyan nő volt, akivel villogni lehet az utcán, divatosan úgy mondják, hogy dögös milf. Ennek ellenére menekültem tőle inkább. Volt 1évig olyan (szintén egyidős) csajom is, aki totál átlagos volt, az utcán simán elmész mellette anélkül, hogy észre vennéd, de olyan szinten élte és csinálta a szexet 48évesen, hogy életem nője volt a szex alapján. Olyan dolgokat megcsináltunk, amiket előtte még soha nem próbáltam és kb a nevemet sem tudtam szex közben, annyira készen voltam. Simán maradtam volna vele, de a családi állapota miatt kivitelezhetetlen volt hosszútávon, így 1év után szétmentünk. Elvált volt, de rettenetesen zűrös volt az egész családi élete minden területen, amit nem lehetett megoldani sehogyan sem.
nov. 3. 09:02
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
A párom 70-hez közelede is szuperül nedvesedik és kezdeményez.
nov. 3. 14:51
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
De ez genetika vagy életmód vagy inkább mind a kettő 12-es?
nov. 4. 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!