Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2/13 anonim válasza:
Bármeddig, mert a lyuk adott, ameddig él a nő csak egy bizonyos idő után plussz kenőanyagot kell bejuttatni(lehetőleg az aktus előtt!) Valaki egyszer itt írta, hogy dugás előtt beküld az asszonynak egy fél tubus vagisan kenőcsöt :DDDD
3/13 anonim válasza:
Mi az, hogy ameddig él?! Kezdjük ott, a termékenységi időszak múlása után nem nő, hanem néni.
4/13 anonim válasza:
Szexuálisan aktív végülis bármeddig, az más kérdés, hogy még kívánja e vagy jól esik e neki. Csak mert vki már nem termékeny a szexet még kívánhatja, nem áll meg az 50 egynéhány évesen.
5/13 anonim válasza:
Kívánni kívánhatja, csak találjon is olyat akinek feláll rá, és rendesen le tudja rendezni
6/13 anonim válasza:
A feleségem csak szétteszi. Az szexuálisan aktív?! Mert akkor élete végéig az.
8/13 anonim válasza:
Változó. 50vagyok, egyedül élek a válásom óta, de vannak kapcsolataim rövidebb-hosszabb ideig. Az 40-es, 50-es nők szeretik és élvezik a szexet, persze találkoztam már full frigid 44évessel is, de ez egyszer fordult elő. Volt, aki 24évvel volt idősebb nálam, 70feletti, nagyon csinos, vékony alkatú, igényes nő és baromira élvezte a szexet és ugyan úgy mindent megcsinált velem, mint a fiatal csajok. Ne egy szemüvegben horgoló, kendős, totyogó, visszeres lábú nagymamira gondoljatok, hanem egy fitt, jól öltözködő, aktív, fiatalosan élő nőre, aki szoliba jár, műkörmöshöz, kozmetikushoz, full gyanta mindenhol (puncin is), szőke vasalt hosszú haj stb.
9/13 anonim válasza:
Anya 53 éves és még aktív szexuális életet folytat.
10/13 anonim válasza:
52 éves vagyok, túl a menopauzán és mostanában sokkal jobb a szexuális életem mint mondjuk tíz éve. Nem kell aggódni a fogamzás gátláson, egészségügyi okokból nem szedhettem fogamzásgátlót, mivel állandó partnerem van gumi se kell, végre nem görcsölök ezen. Szerintem ezek miatt ledobtam a láncot, és sokkal jobban kívánom a szexet és több mindent megélek szexuálisan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!