Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ha egy nektek tetsző srácnak egy Daewoo Matiz autója lenne az kizáró ok volna, lehangoló ?
Figyelt kérdés
Tegyük fel tetszik a srác, lülsőleg belsőleg is, rendes, dolgozik is relatív jó helyen de csak egy Daewoo Matiz autója volna, azt mondaná hogy gyűjt egy komolyabbra, addig pedig sporolni meg jönni menni ez volna.ma 19:31
1/12 anonim válasza:
Én leszarom milyen kocsija van. Ha busszal vagy vonattal jön is jó ha nekem a pasi bejön minden téren. Nem a valamiért kell, mert ha azért kéne, az már rég nem szerelem lenne.
2/12 anonim válasza:
Én már kinőttem ebből, hogy érdekeljen. Van autója? Van. Az csak plusz. Ezen belül, hogy milyen autója van, pont nem érdekel. Amikor az exemmel ismerkedtünk, az első találkozóra autóval jött értem, egy tőlem idősebb Nissan Sunny-val. És?
3/12 anonim válasza:
Amúgy utálom a BMW-vel feszítő seggfejeket. Első voltam*
4/12 anonim válasza:
Annyira nem örülnék egy Matiznak, de még mindig jobb mint egy BMW, Audi vagy Mercedes. Akkor venne le a lábamról, ha egyterűvel jönne, abba beférne a 3 német juhászom boxa.
5/12 A kérdező kommentje:
Köszi, kedvesek vagytok 😊
ma 20:03
6/12 anonim válasza:
Férjem epilepsziás, de, már nem vezethet kocsit és nincs is autónk, mert eladtuk emiatt, mert nekem meg jogsim nincs. De mi jól megvagyunk nélküle is, nem ezen múlik az élet és főleg nem egy kapcsolat. Értem a férjem előtt már jöttek kis suzukival és zsigulival is, de egyik esetben sem az autót néztem. Ha szekérrel jött volna az se bajom. :D
8/12 anonim válasza:
Nem, nem érdekelne. Nem egy kocsi alapján fogok megítélni egy embert. Most ha valaki sz*r ember, a kocsi nem fogja értékesebbé tenni, még nem lesz tőle jobb ember.
9/12 anonim válasza:
4 kereke van és gurul. Tökéletes. Nem az én kocsim, nem az én igényeimnek kell, hogy megfeleljen. Ha meg nincsen neki, az se gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!