Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok ha egy nektek tetsző...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ha egy nektek tetsző srácnak egy Daewoo Matiz autója lenne az kizáró ok volna, lehangoló ?

Figyelt kérdés
Tegyük fel tetszik a srác, lülsőleg belsőleg is, rendes, dolgozik is relatív jó helyen de csak egy Daewoo Matiz autója volna, azt mondaná hogy gyűjt egy komolyabbra, addig pedig sporolni meg jönni menni ez volna.
nov. 2. 19:31
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
36%
Egérkamion 😃 nem érdekel, nem az enyém.
nov. 2. 21:11
 12/24 anonim ***** válasza:
75%

Miért érdekeljen a kocsija? És nem komoly ez a fajta autó? Mitől lesz komoly egy autó?

Nekem az off, aki ilyeneket hisz a nőkről. Nyilván nem beszélget emberekkel.

nov. 2. 22:09
 13/24 anonim ***** válasza:
62%

Nem érdekel...van neki az a lényeg. Nekem úgyis nagy kocsim van.

N 32

nov. 2. 23:18
 14/24 anonim ***** válasza:
66%
Nekem mindegy van-e kocsija. Ha nincs az se baj, ha van rendben. Nem az autó adja a pluszt, sőt az semmi pluszt nem ad. A pasi összképe számít, a kocsi egy teljesen mellékes dolog. Ha nem szimpatikus, tőlem lehet ferrarija is, nem fogok foglalkozni vele.
nov. 2. 23:24
 15/24 anonim ***** válasza:
32%
Nem. Mind1 milyen autója van, amig az nem trabant, lada stb roncs. A lényeg, hogy legyen autója
nov. 3. 06:27
 16/24 anonim ***** válasza:
66%
Ha nincs autója, nem gond. Biciklivel is lehet munkába járni. Ha viszont van autója, de az valami rozzant tuningverda, amiben a hangrendszer többet ér mint az autó és a kipufogó hangosabb mint egy vadászgép, nos az ilyen emberekkel sosem ismerkednék, mert ők nagyon az egybites kategóriában vannak.
nov. 3. 06:40
 17/24 anonim ***** válasza:
47%
15 tudod te mennyit ér lassan egy jó régi felújított Lada? 😆
nov. 3. 07:44
 18/24 anonim ***** válasza:
76%

17

Azt nem tudom, azt viszont igen, hogy nem biztonságos, ha csattansz vele, akkor a lada húzza anrövidebbet, bármikor lerobbanhat..., és hát, elég hangos is. Nem tudom, hogy a piacon mennyit ér, de nekem haszontalan lenne teljesen!

nov. 3. 07:59
 19/24 anonim ***** válasza:
Folytköv. Egy gyerekülest nem lehetne belerakni...
nov. 3. 08:00
 20/24 anonim ***** válasza:
24%
Lada... Hagyjuk már. Vacak szovjet roncshalmaz, 2024 van. Ennyi erővel járj harci szekérrel.
nov. 3. 08:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!