Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ha egy nektek tetsző srácnak egy Daewoo Matiz autója lenne az kizáró ok volna, lehangoló ?
Figyelt kérdés
Tegyük fel tetszik a srác, lülsőleg belsőleg is, rendes, dolgozik is relatív jó helyen de csak egy Daewoo Matiz autója volna, azt mondaná hogy gyűjt egy komolyabbra, addig pedig sporolni meg jönni menni ez volna.nov. 2. 19:31
21/24 anonim válasza:
Az a lehangoló, hogy valakinek ez az 1. számú szempont. Kérdező, ha neked a Daewoo Matiz lehangoló, vagy rangodon alulinak érzed, akkor hagyd a srácot a fenébe, találni fog nálad sokkal jobbat is.
22/24 anonim válasza:
Nem tudom. Nem akarok rosszat mondani a lányokról, de az én tág környezetemben az a pasi aki viszonylag jó kocsival jár, (tíz év körüli Audi, Mercedes stb) arra mindre buknak a nők. Hiába nem pénzesebb tőlem amúgy, akkor is. Az olyanok mint én, akiknek egy attól régebbi átlag autója van (Skoda Fabia mondjuk) meg teljesen szürke zónában van. Lehet, hogy csak a sofőrön múlik és véletlen, de nem egy-két embernek tűnt már ez fel...
23/24 anonim válasza:
22 Akinek meg Suzukija van, az örök incelségre van ítélve, igaz? Csak tudnám, miért utaznak sokan feleséggel, gyerekkel valami ütött-kopott 30+ éves kocsiban és miért boldogok így is.
24/24 anonim válasza:
A Matiz tök aranyos autó, nekem nem lenne vele bajom. Sőt azzal sem, ha nincs autója - belvároshoz közel lakom, itt nincs szükség kocsira. Ne legyen legyen ízléstelenül tuningolt és életveszélyesen széteső, onnantól kezdve mindegy. Az viszont nem lenne szimpi, ha ezzel a "jaj, csak azért van ez, mert spórolok egy khomolyabb khocsira" dumával kezdene, mert azt feltételezi, hogy egy aranyásó k...nak tart, aki felé magyarázkodni kell, hogy miért nem vmi drága divatautója van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!