Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem lehet megérteni ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem lehet megérteni ha valamit nem akar valaki sex közben?

Figyelt kérdés
A "pasimmal" éjszaka sexeltünk és amikor hátulról csináltuk akkor ő többször is újjazta a fenekemet,mondtam hogy ne csinálja,de mint akinek nem mondtam semmit,majd utána meg oda akarta be tenni,akkor persze én rá szóltam hogy ne csinálja,de nem is érdekelte,próbáltam ellenkezni,ő meg lenyomott és folytatta amit csinált.Utána,beszéltem vele,hogy ilyet ne csináljon már,mert nekem nagyon fáj,persze közben is jeleztem neki,de hogy őt elkapta a hév,csak az a baj nem ez volt az első eset.Még úgy gondolom beszélnem kellene vele erről,de hogy magyarázzam el neki ennél jobban?Vagy mondjam meg neki ha mégegyszer ilyet csinál köztünk mindennek vége?
nov. 2. 18:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%
Hát figyelj ha van pénze és egy igazi ATM a számodra akkor kénytelen leszel elviselni
nov. 2. 18:12
 2/11 A kérdező kommentje:
Rohadtul nem a pénze miatt viselem el.Azt se tudom mennyi a fizetése,pont nem érdekel.
nov. 2. 18:14
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Kuka. Azonnal. Pont nem érdekli őt az, hogy te mit mondasz. Aztán a dolog átcsap majd erőszakba? Mondjuk ez is az, mert nemet mondtál rá.
nov. 2. 18:16
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Önző szexben. Közöld vele ha még egyszer előfordul elhagyod. 41f
nov. 2. 18:17
 5/11 érdeklődő35 ***** válasza:
100%

4# akkor feltehetőleg nagyon ki fogja élni rajta utoljára minden számára kellő szexuális fabtáziáját, mert utána úgyis elhagyja.

Szerintem sem kellene vele többet találkoznod

nov. 2. 18:24
 6/11 anonim ***** válasza:
18%
jaj, ne add itt az ártatlant, ezt szereted, ha ilyet csinál veled a pasid! ha nem így lenne, már rég szakítottál volna vele
nov. 2. 18:25
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Én lapátra tenném, önző ember nem picit.
nov. 2. 18:31
 8/11 anonim ***** válasza:
56%

Nem kell hazudni, mert ha te nem engeded akkor nem tud ott megdugni!!!

Ha pedig mégis akkor az erőszakosság.

nov. 2. 18:33
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Dobd ki a francba. Ez erőszak.
nov. 2. 18:57
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha eddig lesz.rta amit te akarsz ezután is le fogja! Amúgy ez már Btk. alakzat amit csinált - másnak az akarata, ellenkezése ellenére csakazért is a fizikai erőfölényét kihasználva csinálja.

Egy valamit kellene csak mondanod neki: húzz a pitsába büdös gyökér! A fickó nem fog az irányodba változni, egy sz.rdarabnak tekint akivel azt csinál amit akar.

nov. 2. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!