Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi miatt lehet hogy felizgat,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi miatt lehet hogy felizgat, ha egy nőt megerőszakolnak vagy megaláznak?

Figyelt kérdés

Általában ilyen témában olvasok, nekem elég sok gondom van a szexel, nem igazán élvezem. Az a baj hiába volt próbálkozás hasonlóan durva szexre, egyszerűen nem volt hozzá megfelelő a partner, mert nem mert “megerőszakolni”. Hozzáteszem, hogy ez egyáltalán nem normális, de 13 éves korom óta arra vágyom, hogy megtörténjen. Ha kell, akkor csak 1x. De ez mitől lehet?

22/L

nov. 2. 13:42
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
77%

Ilyen vagy és kész.

De hidd el, egy valódi erőszakot azok se élveznének, akik erről fantáziálnak.

nov. 2. 13:45
 2/19 anonim ***** válasza:
80%
Valódi erőszakra vágysz, vagy durva bánásmódra?
nov. 2. 14:05
 3/19 anonim ***** válasza:
85%
Biztosan nem élveznéd ha valóban megtörténne!
nov. 2. 14:10
 4/19 anonim ***** válasza:
89%

Ezt ne hidd el, hogy csak ilyen vagy és kész...

Szerintem vannak ilyen szadomazo vagy bdsm klubok, ahol ezt meg lehet oldani. Ott az a jó, hogyha találsz egy partnert, akiben bízol, ha már nagyon nem tetszik neked, le kell hogy álljon. Asszem van erre egy szavuk vagy valami ilyesmi, amit ketten megbeszéltek.

Javaslom a kipróbálását, mert lehet csak fantázia szintjén tetszik csak. Aztán ha egy megbízható partnerrel kipróbálod, akkor kiderül, hogy akarod-e többször vagy sem.

De mindenképpen olyan partnert találj, aki leáll, ha te abba akarod hagyni!

nov. 2. 14:30
 5/19 anonim ***** válasza:
89%
Ha már leállítható, az a leglényegesebb dologban különbözik a megerőszakolástól. Ott te nem döntesz semmiben.
nov. 2. 14:35
 6/19 anonim ***** válasza:
49%
5# ebben igazadvan. köztes megoldás a kikötés. Az is elenged ha szól de mégis ott a kiszolgáltatottság érzése
nov. 2. 14:41
 7/19 anonim ***** válasza:
87%

#5 ez igaz, de nyilván jobb csak imitalva kipróbálni...

Bocsánat, viszont a fő kérdésre nem reagáltam. Természetesen a választ nem tudom, de ténylegesen sok nőt izgat ez. Valamennyire engem is. Szeretem ha a férfi domináns az ágyban és borzasztóan felizgat a szimpla tudat, hogy mennyivel erősebb, mint én. Sokszor ehhez még pszichológus is kevés kideríteni, hogy mi all mögötte. Én már próbálkozok.

#4 voltam.

nov. 2. 14:42
 8/19 A kérdező kommentje:
Nem akarom, hogy leállítható legyen. Éppen ezért szeretném ha megtörténne, mert úgy érzem attól hogy nem élvezem helyreállna ez a beteges szexualitásom és normálisan tudnám megélni a mindennapi szexet.
nov. 2. 14:56
 9/19 anonim ***** válasza:
81%
Hát biztos, hogy nem.
nov. 2. 14:58
 10/19 anonim ***** válasza:
86%
Biztos gyerekkorban keresendő. Időnként elgondolkodtam vajon képes lennék e ilyen kérést teljesíteni mert hát nem tudni a nem mikor nem még ha megjátszott is az eset.
nov. 2. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!