Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi miatt lehet hogy felizgat, ha egy nőt megerőszakolnak vagy megaláznak?
Általában ilyen témában olvasok, nekem elég sok gondom van a szexel, nem igazán élvezem. Az a baj hiába volt próbálkozás hasonlóan durva szexre, egyszerűen nem volt hozzá megfelelő a partner, mert nem mert “megerőszakolni”. Hozzáteszem, hogy ez egyáltalán nem normális, de 13 éves korom óta arra vágyom, hogy megtörténjen. Ha kell, akkor csak 1x. De ez mitől lehet?
22/L
Ilyen vagy és kész.
De hidd el, egy valódi erőszakot azok se élveznének, akik erről fantáziálnak.
Ezt ne hidd el, hogy csak ilyen vagy és kész...
Szerintem vannak ilyen szadomazo vagy bdsm klubok, ahol ezt meg lehet oldani. Ott az a jó, hogyha találsz egy partnert, akiben bízol, ha már nagyon nem tetszik neked, le kell hogy álljon. Asszem van erre egy szavuk vagy valami ilyesmi, amit ketten megbeszéltek.
Javaslom a kipróbálását, mert lehet csak fantázia szintjén tetszik csak. Aztán ha egy megbízható partnerrel kipróbálod, akkor kiderül, hogy akarod-e többször vagy sem.
De mindenképpen olyan partnert találj, aki leáll, ha te abba akarod hagyni!
#5 ez igaz, de nyilván jobb csak imitalva kipróbálni...
Bocsánat, viszont a fő kérdésre nem reagáltam. Természetesen a választ nem tudom, de ténylegesen sok nőt izgat ez. Valamennyire engem is. Szeretem ha a férfi domináns az ágyban és borzasztóan felizgat a szimpla tudat, hogy mennyivel erősebb, mint én. Sokszor ehhez még pszichológus is kevés kideríteni, hogy mi all mögötte. Én már próbálkozok.
#4 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!