Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, egyetemi tanulmányaito...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, egyetemi tanulmányaitok mellett mennyit szexeltek?

Figyelt kérdés
Kort, évfolyamot, kart írjatok

tegnap 21:43
 1/9 anonim ***** válasza:
76%
Pénztől függ. 24/első éves.
tegnap 21:49
 2/9 anonim ***** válasza:
74%

Napi egy-kettő az átlag, valamikor több, valamikor napok is kimaradnak.

A mesterképzésem első félévét csinálom bölcsészettudomány karon, azon belül is művészettörténet és régészet szakon, mellette a szakmámban dolgozok részmunkaidősen.

24 éves vagyok.

(Van párom és nem keresek mást.)

tegnap 22:06
 3/9 anonim ***** válasza:
26%
#2 büfészak mellett érthető is
tegnap 22:08
 4/9 anonim ***** válasza:
27%
#2 nem baj, bölcsésszel úgyse állnék össze.
tegnap 22:09
 5/9 anonim ***** válasza:
70%
Heti 0-tól 8-10x-ig, elsőtől - ötödévig, nem ennek függvénye, hanem annak hogy volt párom.
tegnap 22:16
 6/9 anonim ***** válasza:
16%
Hát mivel nekem is és kb a legtöbb barátnőmnek van támogatónk / "sugar daddynk" így statisztikailag elég sokan, elég sokszor szexelünk az egyetem alatt.
tegnap 22:37
 7/9 anonim ***** válasza:
44%
Semmit. Se kedvem, se időm ismerkedni.
tegnap 22:40
 8/9 anonim ***** válasza:
54%
Most mindenki higyje el hogy a 6-os tényleg egy egyetemista nő és nem egy olyan pasi aki minden nap kiír egy méretes kérdést majd a nőket szidja. Ne rontsuk el a játékát.
tegnap 22:41
 9/9 anonim ***** válasza:
18%

Meglepődtem volna ha nem alázták volna megint egymást az emberek. Hisz mindenbe bele kell kötni igaz?

Több egyetemista barátom van. A legtöbb nem szexel, köztük én se.

Aki már úgy ment egyetemre hogy van párja az igen, illetve van 1-2 akinek volt rövid távú kapcsolata de egyetem mellett nagyon ritka ha működő párkapcsolata lesz valakinek.

Ritka az egyéjszakás is, főleg azért mert egy férfit megtapsolnak ha szexel, egy nőt pedig megaláznak és megbélyegeznek.

itt egyébként gyk-n nagyon fel tudják nagyitani a dolgat, ez is csak arra jó hogy lehessen szidni.

tegnap 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!