Heti hány órát kell dolgoznia egy gyakornok tanítónak?(egyetemi tanulmányai mellett dolgozna, 4.éves, vagyis nincsen még diplomája)
Lehet változtak azóta a szabályok, de hogy lehet negyed évesen gyakornoknak lenni? Vagy óraadó állást vállal?
Általában a gyakornokságot ötödik és hatodik évben végzik a hallgatók. Az óraszám egyetemenként változhat, Amiről küldenek értesítést az egyetemek ahol minden le van írva még a gyakorlat előtt. Ötödévben tárgyanként összesen 15 órát kellett tartanunk, hatod évben, az egyéni összefüggő gyakorlaton pedig nekem heti 10-et. De mint mondtam, ez egyetemenként, iskolánként, mentoronként változhat. Például én rettentő sokat szenvedtem mert volt hogy heti 12-t is kellett tartanom, mellette volt más munkám is, ellenben csoporttársaimnak, akik más gimiben tanítottak, volt hogy heti 2 órára kellett bemenniük…
Kedves 1. Válaszoló!
Tanítónak készülök, nem tanárnak, a tanítói képzés 4 éves.
Állást ajánlottak nekem egy általános suliban, szeptembertől, és mellette végezném az egyetemet.
Kedves 4.Válaszoló!
A neten fent lévő bértáblán fent az óraadók bére? (Mert a gyakornokét megnéztem már, az óraadó bérét viszont nem)
Nincs fent. Bruttó 5ezervalamennyire emlékszem
Ha rákeresel, biztosan lesz találat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!