Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokak szerint azon múlik egy férfi sikeressége hogy mennyi pénze van és milyen testi adottságai vannak. Akkor én hogy lehetek egyedül?
26 éves vagyok. 190 cm magas, vékony testalkatú vagyok. Átlagos arccal. Van pénzem, autóm, lakásom. Komoly kapcsolatot keresek, de még sincs senkim. Sokan úgy gondolják hogy akinek mindene meg van arra másznak a nők.
Hogy lehet ez hogy rám nem másznak?
A soványság nem menő. Gyúrni kéne. Másrészt a fejeddel mi van? Mert sminkelni a csajok tudnak, de ha pasi vagy és szarul nézel ki, akkor úgy jártál
De ám a külső se minden. Szóval fejleszd magad, mert én meg albérletben lakom és (hát nem másznak, de) akadnak csajok akik szívesen veszik a közeledésem
Lehet, hogy ronda a pofád, vagy amúgy egy seggfej vagy, vagy csak simán unalmas, az anyagiak meg kevesek, hogy ezt kompenzálják.
Meg az is lehet, hogy rendben vagy, csak eddig így jött ki a lépés.
#7!
Nem, ne mondd hogy így jön ki a lépés. A lépés úgy jön ki ahogy az ember alakítja az életét.
Jellemtelen, unalmas, beképzelt alak vagy, aki azt hiszi, egy kapcsolathoz csak annyi kell, hogy kiraksz az asztalra egy kis pénzt meg egy kulcsot.
Én szerény körülmények közül jöttem, de mindig intelligensen, figyelmesen ismerkedtem és rengeteg értelmes, gyönyörű lánnyal, nővel volt randim, akiben több is volt kapcsolatom. Közben biciklivel meg gyalog jártam és albérletben éltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!