Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokak szerint azon múlik egy férfi sikeressége hogy mennyi pénze van és milyen testi adottságai vannak. Akkor én hogy lehetek egyedül?
26 éves vagyok. 190 cm magas, vékony testalkatú vagyok. Átlagos arccal. Van pénzem, autóm, lakásom. Komoly kapcsolatot keresek, de még sincs senkim. Sokan úgy gondolják hogy akinek mindene meg van arra másznak a nők.
Hogy lehet ez hogy rám nem másznak?
8-as szép is lenne az élet ha így működne, de nem így működik.
Ha csak mi befolyásolnánk a dolgokat mindenki gazdag lenne, joképű és okos.
Mivel csak a külsőségeket hozod fel, ezért gondolom olyan nők kellenek neked, akiknek a külsőn kívül más nem játszik. Tehát azok, akikre mindig panaszkodtok, hogy "a nőknek csak a pénz kell". Na, szóval neked csak a külső a fontos, tehát megtalálod azokat a nőket, akiknek ugyanúgy csak a külső a fontos.
Akkor viszont a baj az, hogy valami a külsődben nem jó :) vékony férfi gáz, ha ennyire magas, normál pofán javíthatsz egy szakállal.
A normálisabb nőknek meg azért nem kellesz, mert egy borzasztóan felszines, kivagyi ember vagy.
Bár az is lehet, hogy a kérdés kamu, egy incel írta ki kíváncsiságból.
Tudod 9-es, nagyon sok nőnek bőven elég a kis pénz meg a kulcs és már cuccol is oda anyucika mellől és ha betette a seggét,nehéz ám kirakni.
Közvetlen környezetből tudok példákat, hogy milyen pasikhoz fészkelnek be a lakás miatt,hogy otthonról leléphessenek.
De az igazság az,hogy ugyanilyen pasik is vannak.
Ez az én leírásom is lehetne, csak idősebb vagyok.
10 évvel később sincs senkim.
Neked írom tesó: a probléma az, hogy online ismerkedsz, vagy olyan társaságod van, ahol nem ismersz meg új nőket. Vagy tutyimutyi vagy.
Online ismerkedés csak jóképű (testalkat majdnem mindegy), vagy szint alatt ismerkedő (pl. kövér nőket kedvelő) férfiaknak való. Ha pedig a való életben ismerkedsz, akkor olyan társaság kell, ahol sok korodbéli független nő van. És ne légy tutyimutyi!
Remélem segítettem. 10 év tapasztalatait osztottam meg pár sorban.
Lehet h a fejed ronda.
Ha találkozol valakivel egy üzletben, csak a külsődet látják, a fejed a testalkatodat és a ruhád.
Nem látják se a pénztárcád se a lakásodat, se a tulajdon papírjaidat.
A jól néznél ki és kicsit jó arc lennél akkor minimum randi összejönne. Az h mid van csak utána derül ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!