Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szexuális vágyainkat ki kell élni?
ez 2 külön kérdés
a vágyakat ki kell élni, és ehhez meg kell találni a megfelelő partnert, igen
Hagyjuk ki ezt a vallási maszlagot inkább, 2024 van hála égnek kevesebben vevők erre. Engem az az Isten ne ítéljen meg aki harmadik országbeli nőket hagy olyan helyzetbe senyvedni, ahol nincsenek jogaik, nem beszélhetnek (lásd Afganisztán) és a női korulmeteles mindennapos.
Az istenke foglalkozzon előbb nagyobb problémákkal amik a nőket érik mielőtt az én nemi életem kezdi aggasztani, mert nem házasságban szexelek. Persze tudom nincs is jobb, mint huszonévesen hozzámenni az első kedves férfihoz úgy, hogy mind a ketten tök éretlenek és aluledukáltak vagyunk a saját és a másik testéről is, majd leélni úgy egy életet, hogy nem kielégítő a szexuális életünk mert az egész egy tanusításra épül. Ja gondolom majd megkérdezzük a papot aki segít a friss házasoknak, igaz ő szűz vagy max kisfiúkkal volt, így még annyi köze sincs a szexhez mint az ifjú párnak. :DD Mese mese mátka.
A kérdésre válaszolva a vágyakat jó megélni, nem kell viszont, mert a szexben semmi sem kötelező. Nyilván biztonságos és értelmes keretek közt, egy olyan partnerrel aki szinten ezt szeretné és beleegyezett.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!