Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt az utolsó dolog, amire felizgultál?
Figyelt kérdés
Fiú vagy lány vagy? Masztiztál rá?okt. 31. 15:22
1/24 liliom99 válasza:
Egy privát üzenet, itt az oldalon.
- Lány
-Igen
3/24 anonim válasza:
A hugomra mikor telefonált a barátnőjével.
5/24 Otto von Ludendorf válasza:
Úgy látom itt betegek is vannak, a hugukra izgulnak fel. Nem semmi!
6/24 anonim válasza:
3. miről beszéltek, hogy ráizgultál?
Am. én is itteni privire.
nem
7/24 anonim válasza:
6. Hogy épp mi történt a barátnője és a pasi közt amikor oda voltak a harmadik barátnőnél akinél iszogattak. De persze ez csak a valaszolgatásokból gyanítom. Ugy hallottam rajta, hogy irígyli hogy a barinőjenek pasija van, meg szex...stb én meg itt vagyok álló f@rokkal. Na mindegy.
8/24 anonim válasza:
Az utcás haspólóban láttam egy csajszit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!