Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A suliban nálatok téma volt, hogy melyik fiúnak mekkora?
Figyelt kérdés
Tudtátok, hogy kié a legnagyobb, legkisebb? Esetleg láttátok is a másikét? Hossz, vastagság, kié mennyit nőtt, ezt megbeszéltétek?tegnap 15:14
2/14 anonim válasza:
Persze, mindig az enyémről beszéltek, hiszen nekem mindenki megvolt az osztályból.
3/14 anonim válasza:
Nálunk nem volt téma de egyik nyári kiránduláskor szakközépben faházakban voltunk Balatonon.A fiúk farok versenyt csináltak én is felállítottam és szégyellősen felemeltem a takarót.
Erre kirohantak a faházból a nevemet kiabálva hogy milyen nagy van...
4/14 A kérdező kommentje:
Ha nagy volt, miért voltál szégyenlős? 😀
tegnap 16:25
6/14 A kérdező kommentje:
Mármint hogy nagy? Hogyhogy nem? Mekkora volt kb?
tegnap 16:46
7/14 anonim válasza:
17,5-18/4
Régebben kicsit vékonyabb volt
8/14 anonim válasza:
#6 Ennyi megy be papírcsőbe tehát punciba is.
9/14 anonim válasza:
Annó 8.-ban bementünk négyen lányok a fiú wc-be, hátha látunk valamit. Pont ott méregette 3 fiú. Kicsit sokkot kaptunk, mert azért nem erre számítottunk. Sokáig kuncogtunk a csajokkal, ha eszünkbe jutott.
10/14 A kérdező kommentje:
Miért, mire számítottatok? És mit láttatok? :D
tegnap 18:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!