Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért baj, ha lóg a melle...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj, ha lóg a melle valakinek?

Figyelt kérdés

Soha életemben nem hordtam melltartót. A szülés után elkezdett megereszkedni, most már eléggé lóg. Nem kicsit, nagyon. Mondjuk a biciklilánc még nem kapja be, de a hasam közepénél lejjebb leér. A barátom imádja, hogy ilyen és nekem sincs vele semmi bajom. De mások látom hogy ferdén néznek rám és többen is tettek megjegyzést, hogy melltartót kellene hordanom. Mondjuk pont a nudista strandon nem szól érte senki, bár néhányan megnézik. Nekem semmi bajom vele, hogy ilyen, inkább lógjon, de akkor sem akarok melltartót hordani, mert útálom. Egy idióta divat, hogy peckesen kell állnia, aminél nekem sokkal fontosabb az, hogy én hogy érzem jól magam. Nem akarok másoknak megfelelni, különösen úgy, hogy a férjem is odavan érte, és ő is azt mondja, hogy ne hordjak melltartót.

De miért baj egyeseknek, hogy nekem lóg? Nem mindegy az nekik? Vagy lesz tőle valami bajom?

tegnap 15:12
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
0%
Korotok mennyi?
tegnap 15:13
 2/21 anonim ***** válasza:
14%

Most barátod van vagy férjed?

Vagy mindkettő?!

tegnap 15:16
 3/21 anonim ***** válasza:
27%
Lóghat, egyáltalán nem baj. Sokkal fontosabb a minősége, és az összkép (látvány, rózsaméret, érzékenység).
tegnap 15:17
 4/21 anonim ***** válasza:
19%

2. most buktatta le magát, hogy szeretője van... :D

Szerencséje, hogy anonim az oldal.

tegnap 15:19
 5/21 A kérdező kommentje:
#2: Férjem. Csak még nekem is szokni kell, mert nemrég házasodtunk. No persze ezért megszóltak rendesen, hogy miért nem a gyerekszülés előtt házasaodtunk. Borzalmas ez a világ, mindenért beszólnak az emberek, ahelyett hogy a saját életükkel foglalkoznának.
tegnap 15:19
 6/21 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem nem mindegy, hogy 20-onévesen vagy 40+-osan ilyen.
tegnap 15:22
 7/21 anonim ***** válasza:
77%
Ne foglalkozz mások véleményével. Ha így érzed magad komfortosan, akkor ne változtass a szokásodon. Amúgy meg hagy lógjon...én imádom, mert ha épp felül van akkor szeretem ahogy végig siklik a testemen
tegnap 15:23
 8/21 anonim ***** válasza:
86%

Ne is mond, senki nem tud a saját dolgával törődni...

Nekem alapvetően lógós a mellem. Ilyen "fáradt" melltípusom van. Nem szép. Ezért ha barátnőimnél aludtam, mindig szégyelltem, pasik előtt levettem a melltartót, szexnél, mert nem fogok bújdokolni. Úgy látszott, nincs velük bajuk. De melltartóban nyilván szebb a mellem és ilynekor mindenki azt gondolja, hogy melltartó nélkül is gyönyörű kerek mellem van. Hát nem.

És rájöttem, hogy ezért vagyok szégyenlős. A mellem olyan, amilyen, a többi ember miatt találom csúnyának, mivel látom, hogx lógó mellű nőkről nők és férfiak egyaránt hogy beszélnek. Mintha erről tehetnénk... A mell csak mell, az ember dönti el, hogy csúnya vagy szép. Ez az idegesítő.

És neked azért kellene melltartót hordani, mert NEKIK bajuk van vele? Szörnyű... De az ember mindig ilyen lesz. Pl kisebb mellű nőknél látom, milyen kajánul beszélnek arról, ha egy nagymellű nőnek lógnak... Gondolom irigykednek és örülnek neki, hogy a másiknak mégsem olyan jó... Pedig a kismellel sincs gond. A mellek csak mellek. Meg sok férfinak bejön. Jobban, mint a logó mell.

tegnap 15:26
 9/21 anonim ***** válasza:
80%
Hölgyek, lányok! A lógós mell nőies, buja, erotikus, vonzó! Ezt jegyezzétek meg, kérlek benneteket!
tegnap 15:29
 10/21 Otto von Ludendorf válasza:
13%
Egy logó mell nem esztétikus,akárki,akirmit mondd is. Éjjel, sötétben nincs nagy jelentősége, mert nem látod, de nappal kiábrándító. Ha a férjed szereti, mással nem muszály keverni. A gusztusok változóak, nekem nem jön be.
tegnap 15:41
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!