Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért baj, ha lóg a melle...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj, ha lóg a melle valakinek?

Figyelt kérdés

Soha életemben nem hordtam melltartót. A szülés után elkezdett megereszkedni, most már eléggé lóg. Nem kicsit, nagyon. Mondjuk a biciklilánc még nem kapja be, de a hasam közepénél lejjebb leér. A barátom imádja, hogy ilyen és nekem sincs vele semmi bajom. De mások látom hogy ferdén néznek rám és többen is tettek megjegyzést, hogy melltartót kellene hordanom. Mondjuk pont a nudista strandon nem szól érte senki, bár néhányan megnézik. Nekem semmi bajom vele, hogy ilyen, inkább lógjon, de akkor sem akarok melltartót hordani, mert útálom. Egy idióta divat, hogy peckesen kell állnia, aminél nekem sokkal fontosabb az, hogy én hogy érzem jól magam. Nem akarok másoknak megfelelni, különösen úgy, hogy a férjem is odavan érte, és ő is azt mondja, hogy ne hordjak melltartót.

De miért baj egyeseknek, hogy nekem lóg? Nem mindegy az nekik? Vagy lesz tőle valami bajom?

tegnap 15:12
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
78%
A lógó mellel az a baj, hogy nem az én számba lóg😁😊
tegnap 15:57
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Én se hordok melltartót, nekem sem feszesek, de nem tettek még megjegyzést, plusz nem is érdekel. Nincs vele semmi gond, úgy öltözködj, ahogy neked kényelmes és ne érdekeljen mások véleménye.

N

tegnap 16:07
 13/21 anonim ***** válasza:
78%
Egyáltalán nem zavar,nem egy mellen múlik a kapcsolat..
tegnap 16:23
 14/21 anonim ***** válasza:
44%
Sem engem sem a páromat (N40) nem zavarja ha a beszálló nőnek lóg 😊😉
tegnap 16:37
 15/21 anonim ***** válasza:
39%
bazeg, senkinek nem esik le, hogy egy lógómell-fétises faszi írta az egészet, hogy élvezkedjen? ez az oka annak is, hogy a szöveg elején még a barátjáról beszél, a végén meg már a férjéről. ha meg tényleg az érdekelné, hogy lesz-e valami baja a mellek lógásától, az egészség témakörbe írta volna ki a kérdést.
tegnap 17:17
 16/21 anonim ***** válasza:
64%
#15 lehet, hogy igazad van, de nem az érdekelte, hogy lesz-e baja a mellei lógásától, az szerintem téged érdekel.
tegnap 17:20
 17/21 anonim ***** válasza:
#16 a kérdéskiírás utolsó mondatát sikerült elolvasni?
tegnap 17:34
 18/21 anonim ***** válasza:
54%
Saggy Tits 👍
tegnap 17:49
 19/21 anonim ***** válasza:
#17 azt csak azért kérdezte, mert annyian bámulják és beszólnak neki. Egyébként eszébe se jutna ilyen hülyeség. Az egész kontextust kell figyelembe venni, nem mondatonként értelmezni a kérdést.
tegnap 19:35
 20/21 anonim ***** válasza:
37%
Én sem értettem sosem mi a gond vele, nekem kifejezetten a lógósak tetszenek, az a természetes, nem a furán álló műanyag lufik.
tegnap 19:53
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!