Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj, ha lóg a melle valakinek?
Soha életemben nem hordtam melltartót. A szülés után elkezdett megereszkedni, most már eléggé lóg. Nem kicsit, nagyon. Mondjuk a biciklilánc még nem kapja be, de a hasam közepénél lejjebb leér. A barátom imádja, hogy ilyen és nekem sincs vele semmi bajom. De mások látom hogy ferdén néznek rám és többen is tettek megjegyzést, hogy melltartót kellene hordanom. Mondjuk pont a nudista strandon nem szól érte senki, bár néhányan megnézik. Nekem semmi bajom vele, hogy ilyen, inkább lógjon, de akkor sem akarok melltartót hordani, mert útálom. Egy idióta divat, hogy peckesen kell állnia, aminél nekem sokkal fontosabb az, hogy én hogy érzem jól magam. Nem akarok másoknak megfelelni, különösen úgy, hogy a férjem is odavan érte, és ő is azt mondja, hogy ne hordjak melltartót.
De miért baj egyeseknek, hogy nekem lóg? Nem mindegy az nekik? Vagy lesz tőle valami bajom?
Én se hordok melltartót, nekem sem feszesek, de nem tettek még megjegyzést, plusz nem is érdekel. Nincs vele semmi gond, úgy öltözködj, ahogy neked kényelmes és ne érdekeljen mások véleménye.
N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!